Oszukista Napisano 13 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Witam, czy jest mozliwosc aby okno forum otwieralo sie w nowej zakladce? Teraz gdy klikam forum w grze to otwiera mi sie na podgladzie i po lewej stronie mam menu gry, a jest to niewygodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xcool Napisano 13 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 dajesz na forum prawy przycisk myszki otwórz odnosnik w nowym oknie i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oszukista Napisano 13 Czerwca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Niestety jestem z tych leniwych i bardziej by mnie cieszylo gdyby administracja zrobila automatyczne otwieranie w nowym oknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 13 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Myślę, że Deus to zrobi, nie stanowi to dużego problemu. BTW: Jest szybszy sposób od PPM . Wystarczy kliknąć na zakładkę scroll'em myszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spedrider Napisano 3 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 No to nie jest problem 2 minuty roboty temat może zamknijcie bo jest dużo po terminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 3 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Wprowadziłem opcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi