Olaf Napisano 9 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Dziś i wczoraj wysłałem trochę floty na ekspedycję. Oto raporty: 06-08 22:47:27 +0200 Dowództwo(10) Raport z Ekspedycji- Twoja ekipa ekspedytorow natrafiła na okrety !Statki jakie udało sia uruchomia to : 13 Krążownik, I tu jest wszystko ok. Flota wraca z dodatkowymi statkami. 06-09 18:12:46 +0200 Dowództwo( Raport z Ekspedycji- Twoja ekipa ekspedytorow natrafiła na okrety !Statki jakie udało sia uruchomia to : Jest raport ale bez ilości statków które udało sie uruchomić i bez tych statków które udało sie uruchomić wraca cała flota.To pierwszy bug. 06-09 19:16:23 +0200 Dowództwo(2) Raport z Ekspedycji- Twoja flota wpadla w czarna dziure i została częściowo zniszczona ! Po powrocie brak jakichkolwiek statków mimo raportu o częściowym zniszczeniu floty. Ale za to na Moona z którego wysłałem flotę na ekspedycję wrócił deuter który poleciał w Ultra transach. To drugi bug.. Co robić pisać podanie o jakiś zwrot? Pozdrawiam. Bug z Uni5 nick MrWho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 9 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Chyba nie wysłałeś tak dużo, żeby pisać o zwrot? Ekspedycje będą niedługo poprawiane, więc się wszystko pozmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olaf Napisano 9 Czerwca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Chyba nie wysłałeś tak dużo, żeby pisać o zwrot? Ekspedycje będą niedługo poprawiane, więc się wszystko pozmienia. 325k Aureolek i 2,5 mln Ultra transów. Pisać czy nie? Trochę mi szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 9 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 W ekspedycji pisze na czerwono, że są ryzykownymi misjami, ale napisz. Zablokuje je do czasu poprawienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olaf Napisano 9 Czerwca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Napisałem, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi