Skuzi Napisano 7 Czerwca 2011 Zgłoszenie Napisano 7 Czerwca 2011 Zmotywował mnie LEON do założenia tego tematu. Bardzo ciekawi mnie jaką przeszedł szkołę, czy miał indywidualne nauczanie, skoro naprawdę ciężko rozumie tłumaczenie. No to jakie macie wykształcenie ? Ja osobiście posiadam podstawowe Cytuj
Raidy Napisano 7 Czerwca 2011 Zgłoszenie Napisano 7 Czerwca 2011 yy średnie w trakcie.. xD tak tak wiem - nie ma takiego Póki co podstawowe pełne haa Cytuj
Plus&Minus Napisano 7 Czerwca 2011 Zgłoszenie Napisano 7 Czerwca 2011 Ja na przykład posiadam wykształcenie zasadnicze zawodowe + 2 rok liceum zaocznego Cytuj
Skuzi Napisano 7 Czerwca 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 7 Czerwca 2011 Mi zostało jeszcze rok zawodówki i mam w planach odrazu iść do liceum zaocznego, bo wszędzie chcą średnie wykształcenie W liceum zaocznym lżej niż w gimnazjum ? Tak ogólnie to nie rozumiem czemu gimnazjum jest przed zawodówką ? To jest owiele trudniejsze Cytuj
Plus&Minus Napisano 7 Czerwca 2011 Zgłoszenie Napisano 7 Czerwca 2011 heh xD Zaoczne ? nom ja chodzę w weekendy a w tygodniu pracuję tak wyglada zaoczne liceum. Nauki nie tak dużo ale wiedza raczej bardziej rozszerzona niż w zawodowce ^^. Cytuj
dzikiplemnik Napisano 30 Lipca 2011 Zgłoszenie Napisano 30 Lipca 2011 Mi zostało 2 lata zawodówki a potem skusze się na technikum :P Cytuj
AL-JA5eeRA Napisano 13 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpnia 2011 Ja tam skończyłem technikum, zdałem mature i idę na jakieś zaoczne studia Cytuj
mirai Napisano 13 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpnia 2011 Średnie, Licencjat z Informatyki Teoretycznej, Matematyki obliczeniowej, Inżynierii oprogramowania. Cytuj
konto_do_usuniecia Napisano 13 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpnia 2011 średnie(liceum), IV rok informatyka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi