Turi Napisano 6 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Jestem Tomeczek władca floteczek.Często złomuje i innymi się nie przejmuje.Latam po s5 bo tutaj miałem chęć.Jestem flotowcem nie żadnym ekowcem. Macie jakieś pytanka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 7 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 no siema ziomek my sie juz znamy i to bardzo dobrze heh kiedy ty mi lepiej powiedz ściągasz urlop n uni2 właśnie wróciłem i mam zamiar polatać... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 8 Czerwca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 znamy ? pod jakim nickiem grałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 8 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 S O S ! skalpel nadal jest moj i nawet mam flote i pochwale ci sie znow wrocilem do sekcji wiesz kim jestem. wbijaj tysz na uni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 8 Czerwca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 z u2 na fazi ? kojarzysz mi się z Sosmenem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 8 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 to dobrze ci sie kojazy ziomek hehe witam na ogam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 8 Czerwca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 no fajnie dawnego sojusznika z innej gry spotkać też witam i życzę nam wielu udanych lotów w acs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi