Turi Napisano 6 Czerwca 2011 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwca 2011 Jestem Tomeczek władca floteczek.Często złomuje i innymi się nie przejmuje.Latam po s5 bo tutaj miałem chęć.Jestem flotowcem nie żadnym ekowcem. Macie jakieś pytanka?
Plus&Minus Napisano 7 Czerwca 2011 Zgłoszenie Napisano 7 Czerwca 2011 no siema ziomek my sie juz znamy i to bardzo dobrze heh kiedy ty mi lepiej powiedz ściągasz urlop n uni2 właśnie wróciłem i mam zamiar polatać... ?
Turi Napisano 8 Czerwca 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 8 Czerwca 2011 znamy ? pod jakim nickiem grałeś ?
Plus&Minus Napisano 8 Czerwca 2011 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwca 2011 S O S ! skalpel nadal jest moj i nawet mam flote i pochwale ci sie znow wrocilem do sekcji wiesz kim jestem. wbijaj tysz na uni 2
Turi Napisano 8 Czerwca 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 8 Czerwca 2011 z u2 na fazi ? kojarzysz mi się z Sosmenem
Plus&Minus Napisano 8 Czerwca 2011 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwca 2011 to dobrze ci sie kojazy ziomek hehe witam na ogam
Turi Napisano 8 Czerwca 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 8 Czerwca 2011 no fajnie dawnego sojusznika z innej gry spotkać też witam i życzę nam wielu udanych lotów w acs
Rekomendowane odpowiedzi