Skuzi Napisano 4 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Hi, gdy wyczyściłem ciasteczka to przy logowaniu na te forum na stronie wyskakuje taki komunikat. http://img824.imageshack.us/img824/2927/12002105.th.jpg Kto jest za to odpowiedzialny ? Kicha ? Próbujesz to przerobić na forum XXX ? Czyżbyś po to zrobił dział nasza twórczość tylko po to by własne erotyczne materiały tu rozpowszechniać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 4 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Nie trzeba nic czyścić, żeby takie coś wyskoczyło. Wystarczy wylogować się z forum .Widziałem ten napis, ale jakoś wyleciało mi z głowy, żeby to poprawić. Zobaczę, czy mam wystarczającą moc, żeby coś zmienić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 5 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Udało się !Poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi