Grotek Napisano 4 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Da sie przejac wroga?Jesli tak to jak.Prosze o odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 4 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Przejąć wroga ? W jakim sensie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 4 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 No chodzi chyba o przejęcie planety...Nie da się oczywiście, bo kto by robił swoje planety skoro można je komuś ukraść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grotek Napisano 4 Czerwca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Bez, sensu. To po co mozna kogos atakowac jak nie mozna go przejac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 4 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Po to, żeby gracze pokroju top Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 4 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Albo i po to, żeby przejąć surowce? Zniszczyć flotę?To nie plemiona, przyzwyczajaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grotek Napisano 4 Czerwca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Top100 pokona top 200? Ja pokonalem wlasnie 3 planety kolesia z top100 a ja mam 200+ msc.I jaka w tym polityka. No ale pogodze sie z tym, tym bardziej ze gram 1 raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 4 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Ten kogo zaatakowałeś wydał więcej surki, ale nie na obronę czy flotę na akurat tych planetach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grotek Napisano 4 Czerwca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Zjechalem mu jego wszystkie planety. Napisal mi ze dziekuje mi za gre bo dzieki mnie wlasnie ja skonczyl. Jaka w tym polityka.Da sie jego wioski przejac po uplywie jakiegos czasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 4 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Nie ma takiej opcji jak przejmowanie. Nic, w żaden sposób nie możesz przejąć.Możesz dostać konto, ale to inna historia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi