luk4szm Napisano 3 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Witam,Przed paronastoma minutami zniknela mi cala flota. Caly czas bylem on-line, zadnej informacji o lecacej flocie na podgladzie, zadnego rw, wiec nikt mnie nie zezlomowal. flota po prostu zniknela. Pkt za flote nadal mam na koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misigo Napisano 4 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 MI też znikneło 200000 UT zadnego raportu nic ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 ogamtest@gmail.com z odpowiednim wzorem dostępnym w dziale "Ważne informacje". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bluelord Napisano 5 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 dexus rw mozliwe ze nie dostali a flote ktos sprzatnol kto by zauwazyl czy w 30 s ktos do niego dolecial czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi