HEROS Napisano 2 Czerwca 2011 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2011 Błąd polega na tym: mam 5 wolnych pól na księżycu po kliknięciu 4x na np. falangę i na końcu stację księżycową wszystko trafia do kolejki. Po wybudowaniu się 4 poziomów falangi stacja księżycowa zostaje anulowana z budowy.
deusx Napisano 2 Czerwca 2011 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2011 Zostaje anulowana, bo nie ma miejsca na jej budowę. Musi być jedno wolne, to, że powiększa nie oznacza, że od razu powiększy moona a dopiero potem się ją tam postawi Kolejka dopiero w momencie budowy analizuje wszystko, więc do kolejki może się dodać, gdy dojdzie do jej budowy wtedy system wszystko sprawdza.
HEROS Napisano 2 Czerwca 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2011 Zostaje anulowana, bo nie ma miejsca na jej budowę. Jest jedno wolne miejsce. Na u2 buduje tak samo klikam cztery różne budynki i na ostatnie wolne miejsce daje stacje księżycową
paciorkowiec Napisano 2 Czerwca 2011 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2011 Potwierdzam ten błąd po prostu stacje ksiezycowa wywala z kolejki budowania.
slavior Napisano 3 Czerwca 2011 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwca 2011 Potwierdzam mam tak samo wolne 5 klikam 4 roboty i 5 stację i lipa wywala bo czekałem i po prostu skończyły się robić f robotów a stacja znikła .Na u5 jest taka opcja możliwa
Gość karaluch Napisano 9 Grudnia 2011 Zgłoszenie Napisano 9 Grudnia 2011 Dalej, jest z tym problem na u5. Mało tego, zabiera surowce na stacje a nie oddaje po 'wyrzuceniu z kolejki'
Noone Napisano 19 Grudnia 2011 Zgłoszenie Napisano 19 Grudnia 2011 Dalej błąd widnieje... ja mam podobnie myślałem że jak zbuduje roboty i czas się skróci to kolejkę wywala... ale fakt z teleportem poszło podobnie...
Gość Braus Napisano 19 Grudnia 2011 Zgłoszenie Napisano 19 Grudnia 2011 ustawiać stację przedostatnią w kolejce.Nigdy na końcu bo nie zbuduje. Przykład:RRRS (stacja)R
Rekomendowane odpowiedzi