HEROS Napisano 2 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Błąd polega na tym: mam 5 wolnych pól na księżycu po kliknięciu 4x na np. falangę i na końcu stację księżycową wszystko trafia do kolejki. Po wybudowaniu się 4 poziomów falangi stacja księżycowa zostaje anulowana z budowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Zostaje anulowana, bo nie ma miejsca na jej budowę. Musi być jedno wolne, to, że powiększa nie oznacza, że od razu powiększy moona a dopiero potem się ją tam postawi Kolejka dopiero w momencie budowy analizuje wszystko, więc do kolejki może się dodać, gdy dojdzie do jej budowy wtedy system wszystko sprawdza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEROS Napisano 2 Czerwca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Zostaje anulowana, bo nie ma miejsca na jej budowę. Jest jedno wolne miejsce. Na u2 buduje tak samo klikam cztery różne budynki i na ostatnie wolne miejsce daje stacje księżycową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 2 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Potwierdzam ten błąd po prostu stacje ksiezycowa wywala z kolejki budowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 2 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Faktycznie u mnie tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Sprawdzę to, dzięki za zgłoszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slavior Napisano 3 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Potwierdzam mam tak samo wolne 5 klikam 4 roboty i 5 stację i lipa wywala bo czekałem i po prostu skończyły się robić f robotów a stacja znikła .Na u5 jest taka opcja możliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 9 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Dalej, jest z tym problem na u5. Mało tego, zabiera surowce na stacje a nie oddaje po 'wyrzuceniu z kolejki' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noone Napisano 19 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Dalej błąd widnieje... ja mam podobnie myślałem że jak zbuduje roboty i czas się skróci to kolejkę wywala... ale fakt z teleportem poszło podobnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 19 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 ustawiać stację przedostatnią w kolejce.Nigdy na końcu bo nie zbuduje. Przykład:RRRS (stacja)R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi