browar Napisano 21 Maja 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Witam mam pytanie ... Deusx pozmieniał cos w przejmowaniu kont nieaktywnych?? widze w topce na u 3 kilka kont nieaktywnych od ponad 2 miesiecy (tak z moich obserwacji wynika) a jednak nie są dostępne do przejęcia. a może jest jakieś ograniczenie punktowe co do konta które można przejąć?? Kilka z tych kont które powinny już byc do przejęcia: 21 * Morphis Napisz wiadomość 2.882.475.622.050 41 * klakier Napisz wiadomość 1.042.536.005.940 42 * clauud Napisz wiadomość 1.021.027.298.620 (tego na bank farmie od 2 miesiecy jako idla) 60 * Anath Napisz wiadomość Fallen Angel 508.238.812.976 dalej nie chce mi się szukać przykładów. Odpowie mi ktoś?? a najlepiej Deusx bo on będzie wiedział najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 21 Maja 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Oczywiście, że jest limit... każdy by tak chciał dostać porzucone konto z np. TOP5.. więc ustaliliśmy, że będzie pewien limit punktów.. ale nie pamiętam jaki konkretnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
browar Napisano 21 Maja 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 troszke to dziwne, to czemu te konta nie są np po 50 dniach kasowane?? skoro tylko zalegają nieużywane na serwerze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 21 Maja 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Legendy głoszą, że kiedyś ktoś do takiego starego konta wrócił.. ja bym w to nie wierzył ale... no nie wiem co o tym myśli deus ale w każdym razie dopiero raz było czyszczenie z pustych kont i tylko na u2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rolfmeparole Napisano 22 Maja 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 gra by się może trochę ożywiła, jakby się skończyło farmienie idlerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
browar Napisano 22 Maja 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 albo gdyby nowi gracze mogli dostac takie konta hmm na u3 jest moze 10 flot godnych uwagi z czego polowa w sojuszu a 2 polowa na urlopach (PIWOSZE) więc u 3 chyba nic nie ożywi.... Chyba ze np na 20 losowych moonach raz w tygodniu deusx doda po 20 bln kazdego surowca, kto znajdzie i wyfarmi ten ma.... wiecej skanow wiecej lotow wiecej statkow:) No i wraca temat likwidacji demontowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi