xxxxxasax Napisano 18 Maja 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Witam.Mam kilka pytan bo dopiero chce zaczac tutaj grac od 1 czerwca na uni 5. i tak.Ile % zlomu jest z obrony i floty.ile gs-ow trzeba na zniszczenie moona 8500? (chodzi mi na 20% szansy niszczenia)ile leci flota np nisczarki z pancernikami w tym samym ukladzie, 10 ukladow dalej i 100 przy wsokich badaniach.ile jest planett bo pisze tu na forum ze 20 gdzies tak zlalazlem a chyba jest 21 + matka w sumie 22?pozdrawiam bartoszkk1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 18 Maja 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Z floty mamy 60%, z obrony okrągłe 0.Na takiego moona, żeby było 20% na zniszczenie potrzeba coś koło 300k GŚ, ale daje to jakieś 20% szans na utratę GŚ.10 układów leci w 1:09 min, 100 układów 2:06. Przy takich sobie badania .Można mieć 21 planet (czyli 20 kolonii + matka). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 18 Maja 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 co do ilosci niszczenia takiego moona to jest od tego symulator. Proponuję przynajmniej dla testu przejac konto nieaktywnego gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxxxasax Napisano 18 Maja 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 ok dzieki za pomoc poprosze admina o przejecie konta i sie poawie troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 18 Maja 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 (edytowane) Nie musisz nikogo prosić .Podczas zakładania konta masz opcję przejęcia. Edytowane 15 Października 2014 przez I_Will_Never_Forget Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxxxasax Napisano 18 Maja 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 aha ok.juz mi sie podoba ten server;Dtylko z bankiem musza cos zrobic bo jak gram na tym swoim co zalozylem 2 dni temu to troche jest nie na miejscu znaczy sam lubie go uzywac ale trzeba cos w nim zmienic kolejne pytanie.mozna badac w czasie budowy laboratorium? EDIT by Kicha: Nie dubluj postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 18 Maja 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 @EDITWidze Kicha pilnuje pytań to nie będę "spamował" Ale byłem pewien, że nie da się budować laboratorium podczas badania.. a jak sprawdziłem to mogę Kicha dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 18 Maja 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Najlepiej przejmij konto i sam to sprawdź .Obecnie chyba można, po wprowadzeniu nowej kolejki taka możliwość zniknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi