Kicha Napisano 9 Maja 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 http://1.fwcdn.pl/po/01/89/560189/7369963.3.jpg?l=1302870139000 reżyseria: Justin Linscenariusz: Chris Morganpremiera: 6 maja 2011 (Polska) 2011-05-06 15 kwietnia 2011 (Świat) 2011-04-15produkcja: USAgatunek: Kryminał, Akcja Świetna zabawa, piękne kobiety i samochody w kontynuacji "Szybkich i wściekłych". Dwayne Johnson wcieli się w przeciwnika pary szalonych kierowców. Jako policjant będzie ich ścigał, by sprowadzić przed oblicze wymiaru sprawiedliwości. Oj taaaak ))).Który mężczyzna przejdzie obok tego tytułu obojętnie ? No właśnie. Stuningowane fury i .. przyjemne dla oka kobiety to jest to, co lubimy najbardziej . Powiem szczerze, że film jest wypasiony. Mimo, że to już piąta część, nie nudziłem się na sali. Tak jak ja, tak i reszta widowni siedziała wryta w fotele. Film jest fajnie zrobiony, muzyka nakręca, fabuła trzyma w napięciu. Do tej pory mnie ciarki przechodzą jak pomyślę co się tam działo. Jedyne 'ale' jakie mógłbym dodać od siebie to skupienie się wszystkiego wokół ostatniej akcji. Praktycznie całą reszta odchodzi w cień zakończenia, co nie jest fajne moim zdaniem.Fabuła powinna być bardziej rozwinięta, przyprawiona o więcej smaczków, jakieś dodatkowe wyścigi (niby są, ale nie zostały pokazane ;/) na deser przed finałem sprawdziłyby się idealnie.Jednakże nie ma tego złego ... wyjdzie zapewne 6. część tego tytułu, więc może tam się chłopaki poprawią . Polecam, polecam i jeszcze raz polecam ! T.T dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 10 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Po twojej recenzji którą przeczytałem od góry do dołu postanowiłem obejrzeć właśnie ten film.Osobiście uwielbiam ten film i że podobały mi się wcześniejsze części to obejrzałem tą Bardzo dużo akcji,wyścigów i ogólnie fajna i dynamiczna akcja.Najbardziej mi się podobały 3 akcje: -obicie Doma -kradzież trzech aut z pociągu -okradnięcie Reyeza ta ostatnia to najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nyczu99 Napisano 10 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Ja byłem w dzień premiery w kinie, i mnie osobiście film nie zachwycił. Brakowało mi wyścigów, co było wielkim atutem poprzednich części. Szczerze, w mojej opinii najgorsza część dotychczas. Było za to dużo akcji i strzelanin, + wiele śmiesznych akcji co utrzymało poziom filmu. PS. Zanim odniesiesz się do mojego komentarza pamiętaj że to tylko moja opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 11 Czerwca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Turi jak to "bardzo dużo (...) wyścigów" ? Przecież tam nie ma ich wcale. Jedna ustawka po kradzieży radiowozów, potem na końcu z sejfem i to tyle. Trochę mało jak na ten tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nyczu99 Napisano 11 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Zgadzam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 18 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Właśnie skończyłem oglądać i jak ktoś lubi fantastykę to może obejżeć. W kilku momentach aż śmieszny, taki amerykański, brakło mi tylko flagi , chociaż to nie film wojenny.Ogólnie słabiutki i przesadzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikiplemnik Napisano 31 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Żaden słabiutki , bardzo fajny film //Edit by Princ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi