suprice Napisano 25 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Napisano 25 Kwietnia 2011 Chciałbym spytać jak teraz jest z multi kontami. bo gram z bratem na 2 komputerach ( te same ip 'router' ) i wczesniej było co w stylu nakładanie sie logować i nie mogliśmy grac jak byliśmy jednocześnie zalogowani.. chciałbym spytać jak teraz jest i jakie są teraz zabronione czynności w multikontach
Kicha Napisano 25 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Napisano 25 Kwietnia 2011 Grę z 1 IP należy zgłosić.Po zaakceptowaniu zgłoszenia możecie grać razem pamiętając o kilku minutowej przerwie między logowaniami. Dodatkowo nie możecie mieć żadnego kontaktu flot (transport/atak/etc).
Gość Braus Napisano 25 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Napisano 25 Kwietnia 2011 Kicha nie wprowadzaj kolegi w błąd. Napisał wyraźnie, że grają na 2 komputerach więc mogą grać równocześnie # 2) W przypadku, gdy z jednego komputera korzysta wielu użytkowników, każdy musi poczekać na swoją kolej w odstępie co najmniej 1 minuty od wylogowania poprzedniego użytkownika.# 3) W przypadku, gdy wielu użytkowników ma dostęp do wielu komputerów połączonych ze sobą (posiadają jedno IP zewnętrzne) możliwe jest zalogowanie wszystkich użytkowników jednocześnie (zachowując zasadę, że każdy się zaloguje na osobnym komputerze).
MiG Napisano 26 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Napisano 26 Kwietnia 2011 Ja tylko dodam do tego co mówił Kicha, że podczas wspólnego IP nie można być w tym samym sojuszu Ale najlepiej to ukaże kawałek regulaminu 4) Zgłoszona gra z jednego IP zabrania: - Bycia wszystkich zgłoszonych w tym samym sojuszu - Jakichkolwiek pożyczek - Transportu surowców - ACS oraz łącznej obrony
Kicha Napisano 26 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Napisano 26 Kwietnia 2011 Można już być w tym samym sojuszu.Gdyby nie można było - opisałbym to powyżej .
MiG Napisano 26 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Napisano 26 Kwietnia 2011 Trzeba deusowi przypomnieć o aktualizacji regulaminu W takim razie dzięki Kicha za doinformowanie mojego małego móżdżka
suprice Napisano 26 Kwietnia 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 26 Kwietnia 2011 Mam z bratem 2 komputery , internet pobieram poprzez wifi więc ip jest to samo... wiec nie będzie problemu jak bedziemy jednocześnie zalogowaniu na dwóch komputerach z tego samego ip ?
Kicha Napisano 26 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Napisano 26 Kwietnia 2011 Należy jednak o tym fakcie wspomnieć zgłoszeniu .
suprice Napisano 29 Kwietnia 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 29 Kwietnia 2011 spoko dziękuje wszystkim za pomoc... proszę zamknąć temat wszystko wyjaśnione
suprice Napisano 17 Maja 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 17 Maja 2011 a jeszcze 1 pytanie, ataki dwóch graczy z 1 ip na jedną ofiare jest zabronione ? chodzi mi o ataki min. które następują w odstępach paru sekund "raz on, raz ja"
deusx Napisano 17 Maja 2011 Zgłoszenie Napisano 17 Maja 2011 Zabroniony jest ACS, po kolei gracza możecie atakować...
Rekomendowane odpowiedzi