deusx Napisano 24 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Witam, ruio blokuje cały postęp, więc postanowiliśmy na niego dalej nie czekać i sami skończyć to, co zostało nie dokończone. Najdalej do czwartku będzie wgrana ostateczna łatka kolejki budowania (zera zawieszek czy innych dziwnych rzeczy) oraz zmodyfikowany skrypt wydobycia, który minimalizuje do 0,1% zniknięcie jakiekolwiek surowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Kwietnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Przy okazji poprawiania wydobycia przepisana zostanie zakładka wydobycia, będzie nam pokazywać w 100% poprawne liczby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I{iler Napisano 29 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 i co z ta poprawiona kolejak budowania miało być zrobioen do czwartku a mi dzisiaj budynek na moonie sie zawiesił musiałem przerwać i 3 dni w plecy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rolfmeparole Napisano 29 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Najdalej do czwartku będzie wgrana ostateczna łatka kolejki budowania nie było mowy, że to chodzi o ten czwartek, nawet nie było mowy o czwartku w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 29 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 (edytowane) Najdalej do czwartku, wiec o ten czwartek chodziło..Jak powiem "najpóźniej jutro" to powiesz, że jutro też jest "jutro"? ;>Ale spoko to dopiero 1 dzień.. Opóźnienia to standard, zwłaszcza przy programowaniu Edytowane 3 Listopada 2014 przez I_Will_Never_Forget Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 30 Kwietnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Już skończyłem, pracuje jeszcze tylko nad małą kolejnością wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 30 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Deusx, mam pytanie.Bo dziś rozbudowywując moona na U4, znalazłem buga w kolejce. Chciałem się dowiedzieć czy wiesz o nim, i czy zostanie załatany w nowej kolejce. Klikło mi się podwójnie na stację księżycową, która była nie wybudowana.Po 1 kliknięciu planeta powinna być zabudowana i nie można było nic na niej budować, ale przez to została ominięta blokada dalszego budowania i zaliczyło do kolejki drugi poziom stacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I{iler Napisano 9 Maja 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Dzisiaj 2 razy kolejka budowania się zawiesiła (ciągłe odświeżanie pierwszej pozycji), człowiek tylko traci czas bo trzeba budować lub badać od nowa. Miał być czwartek już nawet nie sprawdzam daty postu czy to było tydzień czy 2 temu i nadal nie poprawiono Sprawdziłem termin to 28 kwietnia (rozumiem opóźnienie ale tyle ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I{iler Napisano 12 Maja 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Zajrzy tu ktoś z administracji i poda konkretny termin bo przez źle działająca kolejkę ja i wielu graczy traci nie tylko godziny ale dni poświęcone na budowę. A może nie mam innego wyjścia jak puścić parę chu.. ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 12 Maja 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Nic nie tracicie, bo faktyczny czas budowy jest w podglądzie, kolejka czasem go "zaniża" i się odświeża. Kolejka oraz wydobycie są już skończone, trwają ostatnie testy. Zapraszam na test serwer login: play.ogam.online/student/login.phprejestracja: play.ogam.online/student/reg.php Im więcej osób do testowania tym szybciej zostanie to wprowadzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi