harunia33 Napisano 15 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Taki pomysł mi wpadł dziś, żaby może obniżyć koszty budowy kopalni bo jak chyba każdy wie po pewnym lvl są już nie opłacalne i zwracają się po DUŻEJ ilości dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEROS Napisano 15 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Taki pomysł mi wpadł dziś, żaby może obniżyć koszty budowy kopalni bo jak chyba każdy wie po pewnym lvl są już nie opłacalne i zwracają się po DUŻEJ ilości dni. A dokładnie po kilku latach zwraca się surka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 15 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Mam taką listę kosztów i wydobycia do 70-80 poziomów. Opłacalne na 3 lata to 66/57/63, później po 5 lat, a we wcześniejszych poziomach tj. 53-57 zwraca się już w 30-100 dn Nie ma jednak sensu obniżać kosztów, bo to wygląda tak. mamy 66 metalu i już się nie opłacazwiększamy wydobycieteraz się opłaca 70 i koniec.. znowu to samo - nie opłaca się dalejznowu podwyższamy?I tak bez końca ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 15 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Zwiększanie poziomów kopalni zawsze się opłaca, z tym, że trzeba sporo czekać, aż kopalnie na siebie zarobią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 15 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Oj deus... na 80+ poziomie kiedy to surka nie zwróci się za twojego życia też będzie się opłacać? harunia33 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 16 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 w banku od stówy (100zł) masz 5% na rok. Zwróci się po 20-stu latachA Wy byście chcieli postawić kopalnie, żeby w dwa tygodnie się zwróciły Zwiększanie poziomów kopalni zawsze się opłaca, z tym, że trzeba sporo czekać, aż kopalnie na siebie zarobią. Zamiast w eko można we flotę ładować. Ta lokata szybko się zwraca. Ale ma to do siebie, że czasem ją inflacja zżera EKO nikt nie ruszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi