Mumia57 Napisano 12 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Witam mój brat ma nastepujący problem : Nie może nic zbudować chociaż ma surowce , wyskakują jakieś błędy , zamieszczam 2 zdjęcia , na 1 widać błędy a na 2 że chociaż są materiały to i tak nie można nic zbudować .Jest to dosyć ciekawe bo gramy z bratem z jednego IP i nawet na tym samym uniwersum i ja nie mam takiego problemu , może uda się coś na to zaradzić .P.S Oczywiście drugie konto zostało zgłoszone do administracji jako gra z jednego IP .Zdjęcia znajdują się w załączniku . Liczę na pomoc i Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 12 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Błąd wystąpił w czasie, kiedy razem byliście zalogowani na osobnych komputerach ? Mumia57 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mumia57 Napisano 12 Kwietnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Nie , on logował się mniej więcej godzinę po mnie .I było to jego pierwsze logowanie , miał zaczynać grać , a tutaj takie błedy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 12 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Źle zostało stworzone konto - bez planety matki (błąd jakiś serwera). Proszę ponownie stworzyć konto, tamto usunąłem. EDIT: Błąd był w komunikacie "Galaktyka x jest pełna, proszę wybrać inną", stworzony został nick, ale w przydzielaniu planety był błąd galaktyki i skrypt się zatrzymywał zostawiając samego użytkownika bez planety i innych potrzebnych danych. Zostało to naprawione. matik3652 i Mumia57 dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mumia57 Napisano 12 Kwietnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Założyłem konto od nowa i teraz jest tak jak trzeba , dziękuję za pomoc . Temat do zamknięcia. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi