Skocz do zawartości

Sudki na dodatki dodatki na cos innego  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak ci sie podoba ten pomysł?

• Fajne!
      11
    • Srednie!
      4
    • Beznadziejne!
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pomysł uważam za dobry, ale w 100% nie przejdzie bo serwer się sam nie opłaci, a pieniądze muszą z czegoś być w tym wypadku z datków. Osoby, które mają kosmiczne wydobycie dzienne miałyby masę datków i nie wydawały by kasy "realnej" na datki więc za serwer musiała by płacić administracja, a nie sądzę, żeby się zgodzili :)

Napisano

Taa, mnie pasuje tylko te sumy musały by być "kosmiczne" ze 100bld (mety bo deuta to lekka przesada) za 5 dodatków by bylo dobre chyba nie?

Wtedy to nie będzie się opłacało aby flotke za to stawiać ale na prowizje w banku i oficerów się uzbiera nie?

Napisano

Chyba że byłby np. taki konstruktor za surowce (koszt np. 2bln wody), który zmniejsza czas budowy o 10%. Można tak zrobić z resztą oficerów... Ktoś kto nie może sobie pozwolić na pro oficerów za dodatki również mógłby się zadowolić jakimś oficerem, może nie dającym tyle korzyści ale zawsze coś.

Napisano
  W dniu 9.04.2011 o 13:54, matik3652 napisał:

Taa, mnie pasuje tylko te sumy musały by być "kosmiczne" ze 100bld (mety bo deuta to lekka przesada) za 5 dodatków by bylo dobre chyba nie?

Wtedy to nie będzie się opłacało aby flotke za to stawiać ale na prowizje w banku i oficerów się uzbiera nie?

100 000 000 000 000 000 000 metalu za 5 dodatków ? Jak dla mnie może być, napisał bym tylko tekst , bo skrypt wymiany nie trzeba byłoby.

Napisano
  W dniu 10.04.2011 o 23:03, deusx napisał:

100 000 000 000 000 000 000 metalu za 5 dodatków ? Jak dla mnie może być, napisał bym tylko tekst , bo skrypt wymiany nie trzeba byłoby.

Tyle metalu to zapewne wszyscy gracze łącznie nie mają;]]

Tu raczej chodzi o podobne proporcie co np sms czy przelew.

10zł przelewem (bez promocji) 50 dodatków za to jest 3,5 bliona deu myśle że za 5 bliony deu może być te 10 dodatków. (1blion deu 2 dodatek) A nie jakieś kosmiczne ceny. Myśle ze to uczciwa propozycja dla graczy i jak dla serwerka.

Napisano

2.000.000.000.000 metki za 1 dodatek nawet pasuje.

Wydaję dzienne wydobycie (~16 bln metki) na ściągnięcie prowizji, która oszczędzi mi 21 bln metki z 14 dni. Zysk jest, chociaż mniejszy niż wykupienie 8 dodatków o wartości 11 bln metki. Wychodzi połowę więcej. Tylko czy to dobrze, że w 10 dni zarobię na wszystkie najpotrzebniejsze badania?

Napisano
  W dniu 11.04.2011 o 15:29, harunia33 napisał:

Już lepiej, żeby wróciły punkty oficerskie za sukrę.

Tak było by zdecydowanie lepiej, jednak ani ten pomysł, ani w tym temacie nie przejdzie ze względów finansowych.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.