Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie będę wdawał się w szczegóły, uniwersum 4 około godziny 22 przestało działać. Musi być zostać wgrany backup z godziny 13:14.

Za parę chwil uni4 zostanie uruchomione.

W nocy (co pisze w temacie niżej), będą przeprowadzane prace techniczne około godziny 3:00.

Zapewniam, że podobne rzeczy nie będą miały już miejsca.

Napisano

co zdaze cos wybudowac to zaraz to trace bo jakas cofka jest, ostatnio mialo juz nie byc problemow... jutro pewnie tez bedzie cofka i znow budynki i surka pojdzie sie je***...

Zapewniam, że nie będzie, została rozwiązana przyczyna problemu.

Napisano

Proste wnioski - przestańcie przepier...... pół dnia przed kompem ;D

Luz trzeba mieć, a nie się stresować byle czym :P

Popieram to co napisałeś tylko gorzej jak ktoś nie siedzi przed kompem cały dzień , tylko godzinke lub dwie i akurat serwer leży.

To jest prywatny serwer więc nie ma co marudzić i tak chyba nie grałem na lepszej ugmeli od tej , na innych i kilka dni były problemy i zero dostępu do gry a lagi masakryczne ---> więcej luzu i cierpliwości.

Napisano

Witam przez ten back-up stracilem dodatki za 5zł +vat( nick : PanGutalos) i nie dostalem pieniedzy z powritem na konto (ani dodatków) Prosze o pomoc( to 5zł + vat to dla mnie duzo!)

Napisano

Witam przez ten back-up stracilem dodatki za 5zł +vat( nick : PanGutalos) i nie dostalem pieniedzy z powritem na konto (ani dodatków) Prosze o pomoc( to 5zł + vat to dla mnie duzo!)

Witam, proszę na ogamwplata@gmail.com podać numer telefonu, wyślemy panu ponownie ten sam kod, który ponownie pan wpisze. Jeżeli ma pan jeszcze wiadomość z kodem proszę wpisać ponownie kod po prostu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.