deusx Napisano 7 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2011 Nie będę wdawał się w szczegóły, uniwersum 4 około godziny 22 przestało działać. Musi być zostać wgrany backup z godziny 13:14. Za parę chwil uni4 zostanie uruchomione. W nocy (co pisze w temacie niżej), będą przeprowadzane prace techniczne około godziny 3:00. Zapewniam, że podobne rzeczy nie będą miały już miejsca.
hhsnake0 Napisano 7 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2011 no i Git ale czemu nie wszystkie statki mam? o 13 były na Fsie a teraz pupa blada
Sunrise202 Napisano 7 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2011 co zdaze cos wybudowac to zaraz to trace bo jakas cofka jest, ostatnio mialo juz nie byc problemow... jutro pewnie tez bedzie cofka i znow budynki i surka pojdzie sie je***...
deusx Napisano 7 Kwietnia 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2011 co zdaze cos wybudowac to zaraz to trace bo jakas cofka jest, ostatnio mialo juz nie byc problemow... jutro pewnie tez bedzie cofka i znow budynki i surka pojdzie sie je***... Zapewniam, że nie będzie, została rozwiązana przyczyna problemu.
Sunrise202 Napisano 7 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2011 mam nadzieje bo juz to staje sie irytujace, najgorsze jest to ze traci sie czas ktory sie poswiecilo na gre
Neriel Napisano 7 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2011 Proste wnioski - przestańcie przepier...... pół dnia przed kompem Luz trzeba mieć, a nie się stresować byle czym
TheFallen Napisano 7 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2011 Czy po dzisiejszych pracach o godzinie 3 rano, ponownie będzie back-up wykonany ??
User Napisano 8 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Napisano 8 Kwietnia 2011 Uni 4 rano stanęło :/ dajcie zakaz prowadzenia bitew do 24.00!!
-marcel- Napisano 8 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Napisano 8 Kwietnia 2011 Proste wnioski - przestańcie przepier...... pół dnia przed kompem Luz trzeba mieć, a nie się stresować byle czym Popieram to co napisałeś tylko gorzej jak ktoś nie siedzi przed kompem cały dzień , tylko godzinke lub dwie i akurat serwer leży. To jest prywatny serwer więc nie ma co marudzić i tak chyba nie grałem na lepszej ugmeli od tej , na innych i kilka dni były problemy i zero dostępu do gry a lagi masakryczne ---> więcej luzu i cierpliwości.
deusx Napisano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 8 Kwietnia 2011 Gra była o od 6 do 6:10 nieczynna, robiłem jeszcze kilka rzeczy. Nie będzie już problemów z grą.
Sith Grom Napisano 8 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Napisano 8 Kwietnia 2011 jakimi dodatkami ??? dodatkiem jest 100% większe wydobycie
zoltaren Napisano 8 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Napisano 8 Kwietnia 2011 te płatne dodatki... za eski czy tez przelewy
zoltaren Napisano 8 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Napisano 8 Kwietnia 2011 o wlasnie juz dostalem przed sekunda :} dzieki
gutalos Napisano 8 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Napisano 8 Kwietnia 2011 Witam przez ten back-up stracilem dodatki za 5zł +vat( nick : PanGutalos) i nie dostalem pieniedzy z powritem na konto (ani dodatków) Prosze o pomoc( to 5zł + vat to dla mnie duzo!)
deusx Napisano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 8 Kwietnia 2011 Witam przez ten back-up stracilem dodatki za 5zł +vat( nick : PanGutalos) i nie dostalem pieniedzy z powritem na konto (ani dodatków) Prosze o pomoc( to 5zł + vat to dla mnie duzo!) Witam, proszę na ogamwplata@gmail.com podać numer telefonu, wyślemy panu ponownie ten sam kod, który ponownie pan wpisze. Jeżeli ma pan jeszcze wiadomość z kodem proszę wpisać ponownie kod po prostu.
gutalos Napisano 8 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Napisano 8 Kwietnia 2011 a ile czekac trzeba na odpowiedz na maila??
zoltaren Napisano 8 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Napisano 8 Kwietnia 2011 Spokojnie nikt Cie nie okradnie Wszytko będzie dobrze
JunkieXL Napisano 9 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Napisano 9 Kwietnia 2011 podwójne wydobycie przydało by się jeszcze przez jakiś czas, jest jakaś szansa deusx na wydłużenie tego czasu:D?
deusx Napisano 9 Kwietnia 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 9 Kwietnia 2011 Na uniwersum 4 będzie dzień dłużej, na 2 i 3 planowo tylko 5 dni.
Rekomendowane odpowiedzi