q4l Napisano 19 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 nie wiem co jest raz wsyslo mi ponad 1k floty a 2 razy surke chyba zrezgnuje bo to jest dziwne wysylasz flote z moona ma ci dac surke jakies 600 mln a dociera bez niej wczescniej wsyslo mi jakies 1,5k statkow ale to przebolalem ale jak mi surka znika m ciagu 7 sekund to juz mnie nie bawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 19 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Może tak trochę mniej chaotycznie i bez przekleństw opisz swój problem ... inaczej nikt Ci nie pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 20 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Sam nie wiem co tutaj pisze A tak w ogóle to jakoś mi nigdy nic nie zniknęło... Może zostałeś zaatakowany a nawet nie wiedziałeś czy coś w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Invictus Napisano 20 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Nie gram tu bardzo długo jednak jak do tej pory mi też tu nic nigdy nie zniknęło ot tak po prostu.IMO to próba wyłudzenia surowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q4l Napisano 25 Kwietnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Twoja flota osiagnela planete[] dostarczając surowce :Metal : 0, Kryształ : 0, Deuter : 271.181.909.002a na mooniku nie ma nic wiec jak to mozliwe ze sobie ot tak znika?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Od strony technicznej wygląda to tak, że za szybko klikałeś i zamiast spokojnie odebrać transport, dać mu 1 sek na wylądowanie zrobiłeś nawał zapytań sql dla swojego konta i któreś nadpisało transport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi