matik3652 Napisano 18 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Witam wczoraj straciłem flotę z powodu tego, że nie mogłem wejść. Złapałem jakiegoś wirusa miałem 39 stopni temperatury i po prostu leżałem w łóżku. Nie będę się rozczulał i to powinno wystarczyć. Teraz, pytanie brzmi: Czy mogę dostać zwrot floty przez to, że byłem chory i nie mogłem wejść? Plus&Minus dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donbambosz Napisano 18 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Hahaaaa..... - wyjdź stąd, prosze Zwrot floty można otrzymać jak straciło się ją z powodów technicznych człowieku ! To że Ty jestes chory nikogo tutaj nie interesuje Także mozesz pisac do woli, w konkluzji i tak nic nie osiagniesz .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sith Grom Napisano 18 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Proponuje w pierwszej kolejności wyzdrowieć i jak już będziesz zdrowy to sobie sam odpowiesz na pytanie że nie ma takiej możliwości. Szybkiego powrotu do zdrowia życzę matik3652 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 18 Marca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Dobrze chciałem się tylko zapytać... A ty donbambosz zamilcz, źle się czuje a ty sobie jaja robisz. Wiesz jak to wkurza? Dziękuje za odpowiedzi i życzenia do zamknięcia. PS. Donbambosz nie wiem skąd u ciebie taka reakcja... JA SIĘ TYLKO PYTAŁEM! A nie żądałem zwrotu. Zamykam-NightGhoust- Neriel dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi