Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Uważam że ocenianie postów użytkowników powinno być usunięte. Tworzy to tylko niepotrzebne konflikty a tak naprawdę to nic nie oddaje bo tak czy inaczej cały sojusz może komuś na klikać - nawet jeśli pisze z sensem albo jak kogoś z sojuszu zezłomuje.

Pamiętam że swojego czasu można było na forum komuś piwko postawić za dobrego i pomocnego posta :D Był to dobry system bo można było kogoś pochwalić czy podziękować za pomoc ale nie można było nastukać minusów (a wiadomo że ludzie są z natury wredni i wolu dawać minusy niż plusy). Dzięki temu było wiadomo którzy użytkownicy są pomocni, nie wydurniają się na forum i można ich o coś zapytać w razie potrzeby.

@Kicha Według uznania uważam tylko że za tamtych czasów była lepsza atmosfera na forum i tyle :D

@Wszyscy poniżej: No jak tam chcecie można sobie mówić że minusy wam wiszą(bo prawda prawdą mi też) i strzała mogą zostać. Skoro jednak wam to wisi i nic wam nie daje to czemu nie wycofać tego żeby nowi użytkownicy wiedzieli do kogo się zwrócić z pomocą w razie potrzeby i dobrzy użytkownicy czuli się docenieni i dalej pomagali.

Napisano

Nie uważam, żeby potrzebne było zdejmowanie reputacji tylko dlatego, że kilka osób dobrze się bawi minusując jednego gracza.

Można ich spokojnie wyzerować i zablokować im możliwość przyznawania reputacji. Problem z głowy, a inni dalej mogą się cieszyć piwkami ^_^.

Napisano

mnie szczerze raz minusują (mam paru zagorzałych fanów co robią to nałogowo) :P cześć plusuje ale mi to lekko mówiąc wisi :) Można to wg. mnie usunąć bo do niczego to się nie przydaje, ale równie dobrze może to zostać bo jak by inaczej mogli komuś dop***dolić ;)

Napisano

RockHorn tak podchodząc do sprawy można 3/4 rzeczy, które tutaj są usunąć. Jedyne co tutaj ma zastosowanie to pisanie postów i tematów. Jednakże im forum bardziej urozmaicone (w granicach zdrowego rozsądku) tym więcej osób przyciąga.

Sprawę minusowania już rozwiązałem ;).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.