ChRoScIk Napisano 1 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Wpadlem na pomysl by kazdy sie ujawnil Gramy i siedzimy na forum od dluzszego czasu, to trzeba tez zobaczyc z kim tak naprawde gramy i rozmawiamy Dawac Swoje zdjecia, akutalne i moga byc stare, ale swoje Jak juz ujawniamy z jakiego miasta jestesmy to i zdjecia tez mozna wrzucic http://img651.imageshack.us/img651/7559/photo0067x.jpg Zdjecie co prawda z przed 3 lat, ale nic sie nie zmienilem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProGamer Napisano 1 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 ChRoScIk : Ganksterek to też dodam swoją http://www.iv.pl/images/34712286766881992875.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 1 Marca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Ludzie nie wstydzcie sie Nie ma czego Dawac te foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 2 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 co ma województwo do zdjęcia może ktoś nie chce aby go potem dręczono i przerabiano zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProGamer Napisano 2 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 co ma województwo do zdjęcia może ktoś nie chce aby go potem dręczono i przerabiano zdjęcia? To musisz mieć niezłych wrogów żeby ci przerabiali lub się wstydzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 2 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 ... bez komentarza wiesz ze tracisz kontrole nad tym co wstawiasz do internetu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 2 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 2 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Odemnie też będzie zdjęcie, tylko muszę najpierw aparat znaleść Aparat znaleziony W sprawie gry jestem do dyspozycji w Słupskim realu w poniedziałki i wtorki w godzinach 7:30 - 15:30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 2 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 ja ''fejsa'' nie wrzucę ale wkleję to:- moje lewe ramię MOJE LEWE RAMIĘ PLECY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 2 Marca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 No no Night ladny ten tatuaz na plecach ... Ja tez dodam 1 swoj Drugiego nie pokaze http://img828.imageshack.us/img828/3618/dsc00123ni.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi