Wozny Napisano 26 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Witam Wszystkich ;D Jestem nowy w grze jak i na forum ale już ogarnąłem grę :D teraz zostaje mi zapoznać się z forum i forumowiczami Jestem Tomek i mam 16 lat jestem z Kato na śląsku gram w gry typu ogame już ponad 2 lata, sadze że to będzie mój ostatni serwer na jakim będę grał Pozdrawiam Wozny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 26 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 witamy w środowisku nosicieli wirusa OGAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 26 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Witam sąsiada ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexta Napisano 26 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Powitać Powitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi