Belial Napisano 23 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Witam rozbudowuję moona i nie mogę rozbudować falangi czujników ponieważ cały czas odświeża mi stronkę : budowa ukończyła się dziś o godz 02.28.00 i cały czas się odświeża i nie chce zakończyć budowy.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uper Napisano 23 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Ja miałem tak samo z kopalnią kryształu, więc mamy kolejny błąd w grze. Kopalnia kryształu skończyła się budować i ciągle miałem 0 sek budowy i strona z budynkami się odświeżała, a kopalnia nie znikała i nie była wybudowana. W końcu ją anulowałem i zbudowałem ponownie. Można spróbować też wylogować się i ponownie zalogować może wtedy się zbuduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belial Napisano 23 Lutego 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Zrobiłem tak samo też anulowałem zobaczymy jak dojdzie do końca, dzięki za radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Mamy już na to FIX, jednak czekamy aż Ruio zrobi nam wydobycie. Skrypty są już pisane w ten sposób, aby sytuacje "zniknął mi surowiec" nie miały miejsca, więc nowy fix kolejki nie będzie już działał z obecnym skryptem wydobycia. Musimy poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RockHorn Napisano 23 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 czekamy aż Ruio zrobi nam wydobycie. dokładniej deus, jakie szykujecie zmiany w wydobyciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 23 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Jest temat poświęcony wydobyciu -> http://forum.ogam.online/?/topic/3387-wydobycie-nowy-skrypt/ @TOPIC: To przecież nic innego jak znany Nam wszystkim problem z budową. Nie trzeba anulować, wystarczy w podglądzie zobaczyć ile jest %. Gdy tam dojdzie do 100% budynek zostanie zbudowany . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belial Napisano 23 Lutego 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 No nie do końca tak jest jak mówisz na podglądzie miałem 100% wszedłem w budynki i wystapił ten problem , o którym pisałem w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 No nie do końca tak jest jak mówisz na podglądzie miałem 100% wszedłem w budynki i wystapił ten problem , o którym pisałem w pierwszym poście. Jeżeli w podglądzie miałeś 100% to wybudowanie budynku to była kwestia kilku minut do kilku godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belial Napisano 23 Lutego 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 No jak parę minut czy godzin ? Na podglądzie było 100% wszedłem w budynki czas budowy 00.00.00. i cały czas się odświeżała .W końcu anulowałem i buduję od nowa zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Signal Napisano 23 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 To się wylogowujesz i po kilku minutach/godzinach już jest ok i trochę cierpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belial Napisano 23 Lutego 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Jak mam czekać na budynek juz zbudowany kilka godzin ? Nie mogę przez to budować innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Signal Napisano 23 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Nie ty jeden masz takie problemy. Musimy czekać aż to naprawią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belial Napisano 24 Lutego 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 A no właśnie tylko nie widziałem żeby ktoś zgłaszał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 24 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 No jak parę minut czy godzin ? Na podglądzie było 100% wszedłem w budynki czas budowy 00.00.00. i cały czas się odświeżała .W końcu anulowałem i buduję od nowa zobaczymy Jeżeli budynek się buduje np. 200 godzin, to do 2 godzin Jeżeli się buduje 100 godzin, to 60 min Jeżeli się buduje 10 godzin to do 10 min Jeżeli się buduje przykładowo 400 godzin to czekać musimy do 4 godzin. Zaznaczę, że jest to błąd czasowy, koleja nam pokazuje ZANIŻONY czas budowy, podgląd pokazuje rzeczywisty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shreku Napisano 11 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Mam ten sam problem .a nie jest to spowodowane np wukupieniem Konstruktora ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 11 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Między innymi tak, czekamy cały czas na ruia ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 11 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 eh jak Wy nie czytacie już istniejących Tematów wystarczy poszukać [to nie boli] a znajdziecie odpowiedź jak bez anulowania czy wylogowywania ''ustrzec się pułapki'' ciągłego odświeżania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi