Wymiatacz Napisano 17 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Witam. Nazywam sie Adrian, mam dosc duze doswiadczenie w gry typu ogam i inne strategie. jestem typowym flociarzem, nie lubie eco ; ( dostalem konto dawidosy. Interesuje sie motoryzacja szczegolnie Motocykle i Samochody. hmmm ucze sie w technikum samochodowym i mam 18 lat pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 17 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Ja myslalem ze konto dawidosy otrzymal borygo, ale widze co innego Witam Cie wymiataczu Milego zlomowania i rozbijania sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 17 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 No witamy kolejnego gracza w naszysz szeregach ... Widze mamy podobne zainteresowania (Samochody...) Jak to nasz MiG'us napisal : milego zlomowania i rozbijania ... hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi