User Napisano 12 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Witam chciałbym przedstawić moją koncepcje do ogame jest nim skin z oryginalnej gry obejmujący (nowy wygląd budynków, floty, badań, obrony oczywiście bez planet bo tu jest więcej chyba skinów z planet niż na oryginalnym ogame) który jest na każdym Uniwersum. Na pewno kolorowy skin każdemu by się podobał i gra była by przez to bardziej kolorowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 12 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 przestałem grac na ogame przez ten nowy cukierkowy interfejs..hmmm... ja dziękuje postoje,,,:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 12 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Mnie osobiście ten skin OGame odrzuca i kompletnie nie przekonuje. Deus mi kiedyś mówił, że ma w planach zrobienie red`a pod OGam, ale nie wiadomo, czy dojdzie to do skutku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harunia33 Napisano 12 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Ogólnie większości chyba ogame kojarzy się z grą "tabelkową" i osobiście tak jak napisał zdzisLG "cukierkowy" interfejs też do mnie zbytnio nie przemawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 12 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 W ogóle wszyscy uciekli z Ogame po wprowadzeniu tego skina... Mi również się on nie podoba chociaż ma co niektóre ciekawe funkcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
User Napisano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Mi nie chodziło o ten najnowszy od nich skin tylko ten na uniwersach bo też mi się na servie np Andromeda on nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 12 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 chodzi tobie skin w Uniwersum xx ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 12 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Na OGam będzie wprowadzony nowy interface. Będzie on nadal prosty, jednak ładniejszy graficznie. Zaznaczałem już kiedyś, że będzie on tylko opcją w ustawieniach, będziemy mogli zmieniać wygląd stary / nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 12 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 uhh to dobrze, bo ja przez te nowe interfejsy przestalem grac w ogame oryginalne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
User Napisano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Tak mi chodzi o ten skin z np. Universum 50 tylko że każdy mógł by wybrać sobie skin pomiędzy xNova tym co my mamy a oryginalnym ogame z universum Tu jest adres o jaki skin mi chodzi(po za tym obrazki z floty budynków i obrony są bardziej zachęcające niż z xNova)http://img233.imageshack.us/img233/2630/evolitionrl5.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 13 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Tylko o kolorki chodzi? W google wpisujesz sobie "skiny ogame" i wszystko na tacy.... http://ogame.bajo.pl...nie,skinow.html Zrób sobie jaki chcesz Ja sobie swój zrobiłem bez problemu - wchodzisz na listę skinów na tamtej stronki i jak jakiś obrazek się spodoba to zapisujesz w folderze skina. Potem wystarczy wpisać w ustawieniach " file:///D:/EpicNew/ "czylifile:///LINK DO FOLDERU/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi