orzelekpl1 Napisano 11 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Ostatnio mam poważny problem z rankingiem;) Mam badania, flotę i obronę w top 300, natomiast bbudynki na 1169miejscu. HELP, co robic aby miec wiecej punktów, dodam :mam 9planetkażda jest rozbudowana na conajmniej 150 miejsc, ponadto 3 planety po 300miejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 11 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Rozbuduj 21 planet po 350 pól ("miejsc").. do poziomów co najmniej 61/50/58.Co innego można zrobić jak nie budować? xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 11 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 budować flotę Tyle że przy naszych flociarzach długo ona nie postoi, chyba że jest się doświadczonym lotnikiem.Więc pozostaje jeszcze obrona, która jest mało skuteczna ale zawsze coś pomoże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi