paciorkowiec Napisano 10 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Nie wiem czy opisywał ktoś już ten błąd związany z zegarem , jak tak to proszę usunać temat.A mianowicie NP : Wchodzę w zakładkę podgląd i widzę: Online Teraz: 115 Rekord: 290Informację ID MATKI: 000Poleciłeś 3 graczyCzas Thu 10 Feb 23:26:19--------------------------zegar który się odświeża. w dwie sekundy przechodzę do zakładki flota klikam na szpiega i ide dalej jakbym chciał go wysłac,dlatego w szpiega bo czas lotu na matke to raptem 1 s i wtedy widze: Czas trwania (odcinek) 0:00:00 hGodzina dotarcia floty 23:28:21---- czas ruchomy startu Godzina powrotu floty 23:31:41Zużycie Deuteru 1Max. prędkość 360.000.000Ładowność 0 Róznica miedzy czasem z podglądu a czasem z floty to około 2 minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToTylkoJa Napisano 10 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Ja też nie wiem co jest z tym zegarem, zesynchronizowac go nie moge.Żeby wysłac flote na kogos wyklikanego to musze sporo sie napocić jak jest 1 predkosc do obstawienia to jeszcze ok ale jak np dziś Hunter miałem 10 to szlak Mnie trafia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anon Napisano 11 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 To samo - patrzę na zegar we flocie puszczam flotę a się okazuje że flota leci 2 minuty przed przeciwnikiem ... Ten zegar jest do naprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 11 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Ja mam to samo, przez to pewien bocik mi uciekł...Strasznie to denerwujące, nie moge wysłać porządnie przez to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 11 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Bo ten czas w podgladzie idzie wedlug ogam, natomiast czas ktory pokazuje sie wam kiedy flota dotrze do celu jest zsynchronizowany z waszym zegarem komputerowym w prawym dolnym rogu Warto wiec zegar z kompa zsynchronizowac z czasem z podgladu To tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 16 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Ja mam tak, że jak mam kogoś na falandze, to pisze 0:33:33, po 10 min mam 0:22:12, ale jak znowu fale załącze to liczy od nowa 0:33:33. Już zsynchronizowałem czas ale tak nie może być że ciągle inne czasy są pokazywane ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Ja mam tak, że jak mam kogoś na falandze, to pisze 0:33:33, po 10 min mam 0:22:12, ale jak znowu fale załącze to liczy od nowa 0:33:33. Już zsynchronizowałem czas ale tak nie może być że ciągle inne czasy są pokazywane ! Ciągle inne ? Zawsze są te same, jeżeli Ci falanga pokaże, że flota wróci o 10:00 to za każdym odświeżeniem będzie 10:00. Jeżeli chodzi Ci o ten górny czas, który jest ruchy o odlicza czas do lądowania, to u siebie na komputerze szukaj problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 16 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Nie rozgryzam tego... te 0:33:33 to ilosc czasu tego ktory uplywa, czy czas dolotu (czyt. ten nieruchomy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Czas na dole "nie ruchomy" jest stały. Nie może się zmienić, gdyby takie sytuacje miały miejsce, cała gra by sensu nie miała, bo nagle z kopalni 60 lvl zrobi się 100 lvl. Czas ten się może zmienić, jeżeli ktoś zrobi ACS (opóźni flotę). Więc nie piszcie tutaj bzdur, jakie to wymyślne sytuacje macie. Co do zakładki flota, sprawdzę jaka funkcja jest tam używana i ew. poprawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToTylkoJa Napisano 16 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Ja mam tak, że jak mam kogoś na falandze, to pisze 0:33:33, po 10 min mam 0:22:12, ale jak znowu fale załącze to liczy od nowa 0:33:33. Już zsynchronizowałem czas ale tak nie może być że ciągle inne czasy są pokazywane !Falange sie odswieża co jakis czas jeśli chcesz mnieć dokłądny czas. ten0:33:33 to czas który pozostał do wylądowania floty. Deusx tu chodzi o to że, np:Masz kogoś wyklikanego flota mu ląduje na planecie o godzinie 12:00:00Wchodzisz w zakłądke flota wybierasz statki do ataku i widzisz to sa przykładowe tylko czasyCzas trwania (odcinek) 0:04:25 hGodzina dotarcia floty 12:00:03Godzina powrotu floty 12:04:28 (wysyłania floty trwa klikanascie sekund) klikamy kontynuuj npadaj i klikamy podglad i nasza flota zamiast pare sekund wpaść po 12:00:00 to wlatuje wcześniej. CO zrobić z tym fantem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 16 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Przeciez wam napisalem na czym to polega -.- zsynchronizujcie czas z podgladu z komputerowym i bedziecie mieli wszystko dobrze, wyliczycie kogos na 12;00;00 to godzina dotarcia floty bedzie dokladna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToTylkoJa Napisano 16 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 A ja Ci napisałem ze nie da sie tego zsynhronizować tak jak powinno być. Próbowałem nie raz i zawsze jest jakaś róznica. najlepiej jakbybył aktywny czas serwerku w linku i potem tylko go wrzucić do wina w "czas z Internetu" taka jaklepiej byłaby synchronizacja.A nie ustawienie recznie zegara który i tak po pewnym czasie sie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 16 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Ja sobie zsynchronizowałem zegar w kompie i po 1 dniu już jest różnica 3 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Ja sobie zsynchronizowałem zegar w kompie i po 1 dniu już jest różnica 3 minut. Rozumiem, że czas serwera się spóźnia / spieszy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 16 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Ja mam 17:12:30, a w grze jest 17:09:02. Spóźnia się sporo..Za 20 dni będziemy godzinę do tyłu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Z ciekawości sprawdzę to u siebie i dam znać. Choć wydaje mi się to mało możliwe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi