deusx Napisano 31 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Witam, czy wczoraj (30 stycznia) były jakieś problemy z serwerem w godzinach 18:00 do 19:20 ? Problemy przykładowe: ogromne lagi, serwer zbyt długo nie odpowiada, brak możliwości zalogowania się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 31 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Nie bylo az takich lagow Tylko wolno sie wszystko wczytywalo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nihillant Napisano 31 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 (edytowane) Myślałem że to przez skórki, pytałem nawet pare osób ale nikt mi nie potwierdził - czy też mają takie lagi jak ja. Lagi o których chyba mówimy zauważyłem już w sobotę. A potem piwo się skończyło i się obraziłem. Mam też pytanie czy wiadomo Ci dlaczego zdarzają sie te "dłuższe" zawiechy serwera? Zdarzyło się już 2 tygodnie pod rząd że nie odbierałem Fsa przez to... Tak naprawde interesuje mnie czy ewentualna "strata" przez te dłuższe okresy zwiechy jest do odzyskania? Edytowane 31 Stycznia 2011 przez nihillant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 31 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Każda strata przez awarię jest do odzyskania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbylu Napisano 1 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Każda strata przez awarię jest do odzyskania. o tak tak tak.... Deus Pamiętasz zmiana nicku?Zbylu -- > undertaker --> zbylu ? brak możliwości zalogowania się ewidentny błąd systemu który nie zauważył iż taka nazwa już w systemie istnieje... i co odzyskałem...hehe urlop do 2013 roku za rzekomą obrazę administracji (czytaj wytykanie błędów ii domaganie się zwrotu..)//deusx:Ban za nieprawdziwe treści Tak btw dlaczego temat z odwolaniem zniknal z forum?? Więc owszem każda strata przez awarię jest do odzyskania tylko małe ale ... to wszechmogacy deus decyduje co jest "awaria" a co nie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nyczu99 Napisano 1 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Szczerze popieram Zbyla - jak było z RPK ? Musiałem do Cb na gg pisać po tym jak on 2 tygodnie wysyłał maile ... Po 2,5 tygodniach mu oddałeś flotę ... Dodatki nr 1 ! ... //bandeusx btw. konto rpk ma na koncie więcej wykorzystanych dodatków niż większość użytkowników na uniwersum. Gratuluje oczerniania i myślenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 1 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Zgadzam się z poprzednikami.W dodatku RPK powinien dostać dodatkowy % za to, że czekał 2tygodnie na wszechmogącego deusa.W tym czasie jego bank i flota powiększyły by się może nawet dwukrotnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nihillant Napisano 1 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Nie o tym ten temat - Deus dowiedziałeś się co sie działo przez weekend, więc temat do zamnknięcia. A żale panowie wylewajcie w barze/kościele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 1 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Nie o tym ten temat - Deus dowiedziałeś się co sie działo przez weekend, więc temat do zamnknięcia. A żale panowie wylewajcie w barze/kościele Niee? Fakt, może RPK stracił flotę nie w tym terminie, ale jednak strata to strata.A to że chłopak czekał 2,5 tygodnia na swoją flotę to już nikt nie myśli?!Ciekawe czy Tobie byłoby miło stracić flote i nie dostać nawet odpowiedzi od administracji że dopiero zaczynają sprawdzać prawdziwość podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 1 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Z tym, że ta flota nie należała do niego. On nic nie stracił - "bóg" dał, zabrał, postąpił bardzo niekulturalnie ale ma do tego prawo. Taka sytuacja dotąd miejsca nie miała, więc nawet gdyby był to błąd gracza wypadałoby zwrócić straty. W końcu jakby nie patrzeć znalazł tak jakby buga PS: MiG, nihillant ma racje.. Temat dotyczy problemów z serwerem w danym dniu, a nie błędu typu utworzenie 2 identycznych nicków, który może wystąpić w każdym innym dniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 1 Lutego 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Niee? Fakt, może RPK stracił flotę nie w tym terminie, ale jednak strata to strata.A to że chłopak czekał 2,5 tygodnia na swoją flotę to już nikt nie myśli?!Ciekawe czy Tobie byłoby miło stracić flote i nie dostać nawet odpowiedzi od administracji że dopiero zaczynają sprawdzać prawdziwość podania. Dostał wiadomość, że flota jest sprawdza, a była sprawdzana tak długo, bo jeszcze wcześniej napisał podanie, że stracił podobną flotę (prawie o tej samej wartości), której w systemie nie było, ponad to, inny gracz zgłosił stratę floty z identycznym (kropka w kropkę) wyjaśnieniem podania, co było całkiem dziwaczne (wyłudzenie?). A to, że wysłał potem 20 tych samych podań mnie nie interesuje, po prostu zostawały usuwane. A tak na zakończenie, na oddanie floty czekał 8 dni, a nie dwa i pól tygodnia. Co do pana "zbylu" - śmiech mnie zalewa. Stworzył pan konto o nazwie "undertaker", zapomniałeś zapewne hasło, bo grane było "chwilkę" dostałeś lepsze konto i chciałeś znamy na "undertaker", zmiana została dokonana, a to, że później nie mogłeś się zalogować bo miałeś dwa te same konto mnie nie rusza. Ponadto, ban za nieprawdziwe treści (oczernianie ogam.online). Głupota od myślenia nie zwalnia.Tyczy się tych tych co bana dostali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi