lamal Napisano 27 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Otóż kupiłem dodatki za 19 zł (bez vat) i dostałem jedynie 90 a na screenie zamieszczonym poniżej wyraźnie jest napisane ze za ta ilość pieniędzy jest dodatków 500. Proszę o jak najszybsze wyjaśnienie tej sprawy! http://img9.imageshack.us/i/ffdl.png/ Jest to na Uni 4 (przepraszam za nie poinformowanie o tym) @downdzisiaj no i wyraźnie jest napisane tam gdzie się wpisuje kod ze to jest za 500 dodatków Mail został wysłany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEROS Napisano 27 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Sory że tak się wtrącę ale kidy ty tego sms'a wysłałeś ?Bo od kilku dni za 19 zł masz 19 dodatków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nihillant Napisano 27 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 W przelewie tez pisze ze za 10 zł jest 450 dodatków, kiedy wchodzi sie dalej to pisze ze za 10 zł jest 400 dodatków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEROS Napisano 27 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 A to pewnie u4. lamal pisz jakie uni a nie każdy bedzie się domyślał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 27 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Otóż kupiłem dodatki za 19 zł (bez vat) i dostałem jedynie 90 a na screenie zamieszczonym poniżej wyraźnie jest napisane ze za ta ilość pieniędzy jest dodatków 500. Proszę o jak najszybsze wyjaśnienie tej sprawy! http://img9.imageshack.us/i/ffdl.png/ Ktore Uni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 27 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Promocja 450% tylko opcja przelew ! Gdy wchodzimy na pierwszą opcję piszę: SMS 19zl (90 dodatków) Nie mam pojęcia czemu pliki się nie zaktualizowały. Tak czy owak był to błąd z naszej strony, skoro tu piszę tak a tutaj tak. Napisz na ogamtest@gmail.com , podaj: NICKUNINR TELEFONU (z datą i godziną wysłania sms'a). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi