w3stman Napisano 23 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Mam taki pomysł. By rozwój sondy szpiegowskiej nie kończył sie na 15 lvl tech. szpiegowskiej proponuje dodać w grze taka atrakcje. Polegała by na tym ze po rozwinięciu (np.) 22 lvl tech szpiegowskiej i 22 lvl Tech. Komputerowej, raport z szpiegowania nie dostarczał by nam jedynie informacji mówiących o tym jakie budowle badani itp znajdują sie na tej planecie ale dostarczał by tez informacji związanych z aktywnością na koncie czyli pokazywał by np. ze od 3 minut gracz jest wylogowany czy tez jest zalogowany od 33 minut. Co wy na to jest to jedynie propozycja wiec nie dawajcie komow typu " NIE ! ZABIC GO !" hehe Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 23 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Przesada.. czasami właśnie ryzyko polega na tym, że nie wiesz czy ktoś jest na koncie. Taż myślałem, żeby jakoś to urozmaicić ale puki co nic mi nie wpadło do głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 24 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 co by to była za zabawa gdybyśmy wiedzieli czy obrońca jest OFF czy ON.....własnie ta niewiedza wprowadza element ryzyka dla agresora a przecież o to chyba chodzi jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 24 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Pomysł odpada, za łatwo by było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi