Lady Gaga Napisano 17 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Pytanie moje brzmi czy atak 2s przed dolotem floty moze byc skuteczny? Czy to blad czy norma?Sprobowac mozna czy nalezy sie zwrot floty za atak ktory byl wczesniej a flota wracala pozniej prosze o zapoznanie sie ze sprawa administracji http://play.ogam.online/uni2/rw.php?raport=962fe6fb6e720526aa0aca1e1537aeaf3c89a482 RW nie adekwatny z lotem atakujacego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 17 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Atak jak każdy inny, nie rozumiem na jakiej podstawie należał by się zwrot floty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 17 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Zeby byl zrobiony screen 5 sek przed dolotem mojej floty, to by bylo widac dodatkowo 2 x po 1sondzie dla opoznienia ataku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lady Gaga Napisano 17 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 i uwazacie ze opoznianie atakow jest zupelnie w normie ze to nie jest blad tak? bo jezeli cos to chyba tylko tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 17 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 A czemu nie? Można opóźniać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 17 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 W kazdym ogame mozna opozniac. Straciles flote bo jej nie pilnowales albo wyslales ja na pz. Twoj blad to czemu ma sie zwrot nalezec? Pisałem z telefonu więc nie mogłem zobaczyć na jakiej misji leci...Ale prawda jest taka ze mógł zawrócić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToTylkoJa Napisano 17 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 W kazdym ogame mozna opozniac. Straciles flote bo jej nie pilnowales albonwyslales ja na pz. Twoj blad to czemu ma sie zwrot nalezec? Nie w każdym tam gdzie nie ma ACS nie ma opózniania:POn fs mial na stacjonuj jak widac na wyżej zamieszczonym screenie.Dla pewności trzebabyło zawrócić flote:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harunia33 Napisano 18 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Z tego co pamiętam atakujący opisywał, że on zawrócił już flotę więc i tak nie miał szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 18 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Jeśli masz misję napadaj to możesz ją opóźnić. Nie będę podawał ile i kiedy ale jak widać agresor dwukrotnie ją opóźniał i jak widać zrobił to o 9 sekund. Obrońca gdyby pilnował floty uciekłby bo miał 7 sekund. Więc gratki agresorowi a obrońca niech poczyta poradniki to może się czegoś z nich nauczy Flota strącona prawidłowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcel Napisano 19 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 zgadzam się z przedmówcą. swoją drogą czego to ludzie nie wymyślą.... nawet bym nie wpadł na to zeby zrobic screena przed opoznieniem floty i domagać się zwrotu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 19 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Może po prostu obrońca myślał, że jest to bug, czyli agresor wykorzystując jakieś błędy opóźnia flotę. Działa to na zasadzie, że robimy ACS i dodajemy sondy szpiegowskie do ataku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi