Gość Nyczu99 Napisano 19 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 32. rafal123 (U4) vs Atom (U2) Tutaj powinno być rafal234 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 19 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 A to dlaczego ? Przecież zgłoszenie jest właśnie na taki nickhttp://forum.ogam.online/?/topic/4182-zabawa-w-zlomowanie-vol-2/page__view__findpost__p__46095 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nyczu99 Napisano 20 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Dobra sory moja pomyłka - powaliło mi się z nowym nickiem faziego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sa'Kage Napisano 20 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Zaszłe pewne nieporozumienie Salioner czyli ja jestem z U4. W harmonogramie zostałem wpisany jako gracz z U3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 20 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Kolejna aktualizacja zrobiona.Mam nadzieję, że do końca tygodnia wszyscy przedstawią swoje floty ... Napiszcie jeszcze PW w grze do wszystkich z przypomnieniem o wysylaniu swoich flot na @ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 20 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Na chwilę obecną mamy 41 zaakceptowanych składów flot.Czekamy jeszcze na 45 graczy. Mam nadzieję, że wszyscy zainteresowani się zgłoszą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zybi Napisano 20 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Kicha nie uwazasz ze na koncu po zgloszniech powinien byc robuiony harmonogram?? Wiem ze potem sa glsy ze wiedzials jaka kto ma ale jesli desux ustawi powino byc spoko. Taka niespodzianka bedzie dla podstawionych flot wtedy by sie bylo ryzyka i by na jaja nikt nie zglaszal( tzn wiesz co mam na mysli jeden wyjdzie ow a drugi np lm) i ow przechodzi bez strat Pomysl nad tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 20 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Harmonogram będzie pewnie i tak przerobiony, ponieważ nie wierzę, żeby wszyscy zgłosili swoje floty.Dlatego też nikt nie może mieć pewności, co do przeciwnika, z którym przyjdzie mu walczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3stman Napisano 20 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Ciekawi mnie czy Doszedł Mój @ ,bo nie dostałem żadnej odpowiedzi ani nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexta Napisano 20 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Sprawdź czy twój nick jest pogróbiony w liście uczetników na pierwszej stronie i już będziesz więdział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zybi Napisano 20 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Duzo graczy nie zgłosiło jeszcze i pewno do jutra nie zgłosi wiec pewnie trzeba będzie zrobić nowy harmonogram.wiec ciesze sie z tego powodu bo oszustom pokrzyżuje to plany. czyli faza konkursu się tez opóźni bo nowy harmonogram zajmie tez czasu trochę Bo jak db wiemy w tamtym turnieju do ostatnich faz trafili ci którzy mieli 1 rundę najłatwiejsza. ale nie ma tego zlego co by na db nie wyszlo mniej graczy w konkursie mniej symulacji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 20 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Aktualizacja listy. Jeżeli nie ma Cię na liście i nie dostałeś żadnego @ zwrotnego, oznacza to, że Twoje zgłoszenie nie dotarło. Wyślij go więc ponownie, najlepiej z innej poczty. Czas na zgłoszenia nie jest do jutra, tylko do niedzieli przecież . Gracze mają jeszcze troszeczkę czasu i mam nadzieję, że się zmobilizują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 20 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Zgaduję, że co niektórzy czekają do ostatniej chwili.. Wielu tak robi, że nie ważne ile ma się czasu i tak puki nie trzeba natychmiast to.... tyłka.. nie ruszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 21 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Bo jak db wiemy w tamtym turnieju do ostatnich faz trafili ci którzy mieli 1 rundę najłatwiejsza. Miałem chyba najłatwiej w pierwszej turze a padłem z dużymi stratami w drugiej. Tutaj się troszkę mylisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 21 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Miałem chyba najłatwiej w pierwszej turze a padłem z dużymi stratami w drugiej. Tutaj się troszkę mylisz hehe, pożyjemy zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 21 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 hehe, pożyjemy zobaczymy Wzgledem czego ty w ogole sie odnosisz?? Albo twoj post jest glupi jak but, albo ja jestem naje*any jak szpadel, jednakze odpowiadlabym sie za tym pierwszym, bo mimo tego ze pisalem ten post 15 min, to jednak rozumowania twego postu nadal nie jestem w stanie pojac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 22 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Kolejna aktualizacja. Już tylko 28 osób brakuje do kompletnego składu. Mam nadzieję, że przez weekend się zmobilizują i wyślą swoje składy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 22 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 ..wiec ciesze sie z tego powodu bo oszustom pokrzyżuje to plany.(...)bo jak db wiemy w tamtym turnieju do ostatnich faz trafili ci którzy mieli 1 rundę najłatwiejsza.... Czy ty coś sugerujesz? Skoro uważasz że to było oszustwo to czemu teraz startujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 23 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Przez cały dzień tylko jedna osoba zgłosiła flotę.Niedobrze biorąc pod uwagę, że został już tylko jeden dzień, a lista osób, którzy się nie zgłosili wciąż jest długa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 23 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Przez cały dzień tylko jedna osoba zgłosiła flotę.Niedobrze biorąc pod uwagę, że został już tylko jeden dzień, a lista osób, którzy się nie zgłosili wciąż jest długa. Wiec jesli nie wysla flot to zostawmy te pary ktore juz sa, a zmienmy te ktore nie maja pary ... Czyli : 1. karoolu (u4) vs marcelinho (U3) - (karolu zglosil flote a marcelinho nie)10. Bluelord (U4) vs Normans (U4) - (Bluelord zglosil flote a Normans nie) Wiec niech walcza ze soba "karolu vs Bluelord" itd. z reszta ... Bo po co robic nowy harmonogram ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3stman Napisano 23 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 ale i tak będzie trzeba ten harmonogram przerobic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 23 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 To nie moznabylo sobie oszczedzic fatygi wypisujac nicki uczestnikow, pogrubiajac tych co wyslali flote i dopiero robiac harmonogram? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3stman Napisano 23 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 ale tak to wiemy , kto z kim A harmonogram to zrobić w 2 - 3 godzinki i zrobiony , nawet nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 23 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Coś mi się wydaje ChRoScIk, że kręcisz. Mam nadzieję, że nie jesteś w grupie tych osób, które liczyły na ustawioną walkę .Nie wszyscy wysłali floty i na pewno do końca dnia nie wszyscy to zrobią, więc harmonogram będzie przemieszany. Zostanie zrobione to tak, żeby każdy miał nowego przeciwnika, więc wszelkie układziki przestały mieć znaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 23 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Coś mi się wydaje ChRoScIk, że kręcisz. Mam nadzieję, że nie jesteś w grupie tych osób, które liczyły na ustawioną walkę .Nie wszyscy wysłali floty i na pewno do końca dnia nie wszyscy to zrobią, więc harmonogram będzie przemieszany. Zostanie zrobione to tak, żeby każdy miał nowego przeciwnika, więc wszelkie układziki przestały mieć znaczenie. Nic nie krece ! Zadnych ukladow nie mam ... ! Poprostu wpadlem na taki pomysl ... ! To tylko zabawa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi