Musiu Napisano 16 Stycznia 2011 Zgłoszenie Napisano 16 Stycznia 2011 A więc, chciałbym się ze wszystkimi przywitać Jestem na play.ogam od wczoraj, gram na uni 2Mam na imię Kamil, lat 17 (w maju 18)Słucham muzyki klubowej, jeżeli chodzi o doświadczenie w ogame/ugamelach to grałem kiedyś na ogame na 14 uni, dłuuugo i dawno a ugamele to też kiedyś dawno tam grywałem, a teraz naszło mnie na powrót Galaxi i Kicha dodali reakcje 2 Cytuj
Kicha Napisano 16 Stycznia 2011 Zgłoszenie Napisano 16 Stycznia 2011 Witamy .Podstawowe pytanie tutaj - jak się o Nas dowiedziałeś? ;> Skuzi dodał reakcję 1 Cytuj
Musiu Napisano 16 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 16 Stycznia 2011 A więc, postanowiłem powrócić do ugame i w GoOgle znalazłem jakieś forum z listą ugameli, był tam link do ogam właśnie, wszedłem i mi się spodobało, więc po długiej przerwie od ogame i wszystkiego co z nim związane postanowiłem spróbować tu swych sił Cytuj
HEROS Napisano 16 Stycznia 2011 Zgłoszenie Napisano 16 Stycznia 2011 Cześć jestem PACYFIKATOR i będę cię farmił Witam cię na ogam, mam nadzieje że bardzo długo tu zabawisz. Ps. Żartowałem z tym farmieniem (do czasu) Cytuj
MiG Napisano 17 Stycznia 2011 Zgłoszenie Napisano 17 Stycznia 2011 Bardzo udany początek postu Pacyf )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Witam Cię musiu na ogam, obyś szybko nie zrezygnował z gry tutaj Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi