Musiu Napisano 16 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 A więc, chciałbym się ze wszystkimi przywitać Jestem na play.ogam od wczoraj, gram na uni 2Mam na imię Kamil, lat 17 (w maju 18)Słucham muzyki klubowej, jeżeli chodzi o doświadczenie w ogame/ugamelach to grałem kiedyś na ogame na 14 uni, dłuuugo i dawno a ugamele to też kiedyś dawno tam grywałem, a teraz naszło mnie na powrót Kicha i Galaxi dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 16 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Witamy .Podstawowe pytanie tutaj - jak się o Nas dowiedziałeś? ;> Skuzi dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Musiu Napisano 16 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 A więc, postanowiłem powrócić do ugame i w GoOgle znalazłem jakieś forum z listą ugameli, był tam link do ogam właśnie, wszedłem i mi się spodobało, więc po długiej przerwie od ogame i wszystkiego co z nim związane postanowiłem spróbować tu swych sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEROS Napisano 16 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Cześć jestem PACYFIKATOR i będę cię farmił Witam cię na ogam, mam nadzieje że bardzo długo tu zabawisz. Ps. Żartowałem z tym farmieniem (do czasu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 17 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Bardzo udany początek postu Pacyf )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Witam Cię musiu na ogam, obyś szybko nie zrezygnował z gry tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi