ChRoScIk Napisano 16 Stycznia 2011 Zgłoszenie Napisano 16 Stycznia 2011 Polecam goraco wszystkim ten film ( Horror) jesli nie widzieliscie Opis : produkcja: USA gatunek: Horror data premiery: 2006-05-18 (Świat) reżyseria Gregory Dark scenariusz Dan Madigan muzyka Tyler Bates od lat: 15 czas trwania: 84min. http://www.apple.com/trailers/lions_gate/seenoevil/medium.html Ponad dwumetrowy, ważący dwieście kilogramów i mający w głowie metalowąpłytkę psychopata, Jacob Goodnight mieszka w opuszczonym i zrujnowanymhotelu Blackwell. Pewnego dnia do hotelu przyjeżdżają młodziprzestępcy, którzy w ramach kary mają posprzątać hotel. Pilnujący ichpolicjant, cztery lata temu wpakował kulę w łeb Godnightowi. Kiedyjeden z nastolatków zostaje porwany przez psychopatę, staje się jasne,że reszta, aby przeżyć, musi się zjednoczyć i stanąć do walki zbezwzględnym mordercą. Obsada: Sam Cotton :Młody Jacob Annalise Woods :Młoda dziewczyna Corey Parker Robinson :Blaine Zoe Ventura :Eyeless Tim McDonald :Oficer #1 Trent Huen :Oficer #2 Jason Chong :Reporter wiadomości Greg Skipper :Kierowca autobusu Christina Vidal :Christine Glen Jacobs :Lester Craig Horner :Richie Tiffany Lamb :Hannah Penny McNamee :Melissa Samantha Noble :Kira Matthew Okine :Policjant Oraz czekam na wypowidzi co do flimu Pzdr. ... Cytuj
Kicha Napisano 16 Stycznia 2011 Zgłoszenie Napisano 16 Stycznia 2011 Ja mam pytanie, czy napisałeś coś od siebie o tym filmie (nie liczę pierwszego zdania) ?Bez sensu jest kopiować wszystko z neta, bo nie o to tutaj chodzi.Myślę, że ludzi bardziej interesuje Twoje zdanie (zdecydowanie bardziej rozbudowane) na temat filmu niż to, czy Policjanta zagrał Nicolas Cage, czy Cezary Pazura... Cytuj
ChRoScIk Napisano 16 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 16 Stycznia 2011 Ja juz ten film widzialem z 20 razy i mi sie nie znudzil ... Jest poprostu super ... Wciaga ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi