Elfrim Napisano 15 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Mam pytanie:Czy jest możliwość dodania do podglądu galaktyki menu planet?Czasem muszę zmienić planetę bo się okazuje, że, na wybranej nie mam recków czy w ogóle floty.Wtedy muszę specjalnie przeskakiwać do overvierw'a czy coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 15 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 No przydałoby się.. niekiedy to trochę irytujące, kiedy już chcę przejść na inną planetę, a tu.. nie ma guzików nawigacji xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Nie ma takiej możliwości ze względów optymalizacyjnych. Galaktyka specjalnie została zrobiona tak, aby generowała tylko jedno zapytanie do bazy danych, przez co przeglądanie jej jest błyskawiczne i nie generuje żadnego obciążenia. Każde wysłanie sondy, recyklera musiało by odświeżyć również surowce, a więc cała zakładkę i użycie ajax'a w niej nie miało by sensu, a przez co generowała by obciążenie i wolniej by się ja przeglądało. Ten, kto grał u nas wcześniej wie, jak kiedyś chodziła galaktyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi