avatar Napisano 15 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Witam w czoraj od godz. 16-00 po zalogowaniu wyskakoje blad Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /var/www/clients/client3/web4/web/uni4/includes/functions/HandleElementBuildingQueue.php on line 29 co z tym robic pislaem do administracji i nic?! EDIT by Kicha: Przenoszę do odpowiedniego działu. Na następny raz proszę pomyśleć, czy temat pasuje do wybranego działu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 15 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Błąd występuje ogólnie na koncie czy tylko w zakładkach budynki / stocznia / obrona / badania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avatar Napisano 15 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 tylko zakladki. Jedynie co dziala to Galaktyka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruio Napisano 15 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 zaraz zaraz deus ale co plik HandleElementBuildingQueue.php tak naprawdę tam robi? skoro jest nowa kolejka to jego chyba nie używamy? Zaraz sprawdzę co to za plik i potwierdzę Edit.Z tego co mi się wydaje to ten plik odpowiada za budowę floty/obrony. hmmmm... nic tam nie ruszałem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avatar Napisano 15 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Z czwardku na piatek na noc zostawilem budowe 6 poziomow fabryki nanitow i 80kk wyrzutni plazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruio Napisano 15 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 wszystko jasne poczekaj aż fabryki wybudują się a wszystko się odblokuje... poprawka już prawie gotowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avatar Napisano 15 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Aha. A ile moze sie to budowac i czy mozesz zrobic cos zeby przerwac budowe u mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi