Elfrim Napisano 14 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Siemka, jest taki problem:w rozwijanym menu planet mi się nagle pomieszały planety, były wg. kolejności skolonizowania,a teraz zamęt się zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 15 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Eh.. to przecież nie jest błąd...Powinno być w dziale pytania i oczywiście zadane powinno być pytanie "Co zrobić żeby uporządkować planety".... W ustawieniach*Ustawienia ogólne----Sortowanie planet w następującej kolejności====Data kolonizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elfrim Napisano 15 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 wszystko teraz było by git, ale... nie mam opcji "wg.daty kolonizacji" :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 15 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 No to adminowi trzeba zapodać hasło i zobaczy co jest nie tak, chyba że deus już będzie wiedział co jest z tym sortowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 15 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 W załączniku daję screen, że da się ustawić sortowanie wg. daty kolonizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elfrim Napisano 15 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 a ja że, jednak nie.http://iv.pl/images/28579770408925052982_thumb.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 15 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 mam to samo, brakuje mi Data Kolonizacji Elfrim dobrze gada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elfrim Napisano 15 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 ja chyba wiem, jak mi się to stało.Przeglądałem wiadomości w nowej karcie (bez bocznej belki, sam plik messages czy jakoś),potem przesuwałem poziomo strzałkami pod menu planety...i potem zadziwił mnie ten bajzel - bo planety same się przestawiły w menu... Nie sądziłem że, mój przypadek nie jest odosobniony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 15 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Dzisiaj sprawdzę zakładkę ustawienia i poprawie ew. błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 17 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Jako, że 15 nie mogłem sprawdzić, 16 wolne, ustawienia dzisiaj zostały naprawione. Sprawdziłem, FF sobie radził z błędem, opera również, IE nie poradził sobie, tak czy owak błąd naprawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elfrim Napisano 18 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 dziękuję za usunięcie usterki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi