Belial Napisano 11 Stycznia 2011 Zgłoszenie Napisano 11 Stycznia 2011 Mam na imię Piotrek ,jestem z Warszawy. Dołączyłem do gry 3 dni temu .Grałem kiedyś w ogame 2,5 roku nawet z pewnymi sukcesami ale w końcu mnie znudził za wolno tam wszystko szło.Ci co tam grali to na pewno pamiętaja nieprzespane noce zanim gdzieś się doleciało.Po za tym interesują mnie gry strategiczne seria Total War , Heroes , HoI .Czasem pogram w NFS MW lub w jakąś dobrą strzelankę.Lubię poczytać dobry horror Stephena Kinga lub Grahama Mastertona ,dobre kino.W grze mam nick Belial i gram na Uni 4 Cytuj
deusx Napisano 11 Stycznia 2011 Zgłoszenie Napisano 11 Stycznia 2011 Witamy ! Skąd się o nas dowiedziałeś ? Cytuj
Belial Napisano 11 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 11 Stycznia 2011 Przeglądałem spisy gie przez przeglądarke i w którymś spisie trafiłem na Wasz adres spojrzałem tu i już zostałem Cytuj
Galaxi Napisano 12 Stycznia 2011 Zgłoszenie Napisano 12 Stycznia 2011 przyszedłem na chwilę , zostałem a teraz mówią do mnie gracz witamy które uni ? Cytuj
w3stman Napisano 13 Stycznia 2011 Zgłoszenie Napisano 13 Stycznia 2011 Bellal Witamy nie chcę cie urazić lecz jesteś bezczelny , w taki sposób jaki się zachowałeś . w3stman dodał reakcję 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi