Belial Napisano 11 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Mam na imię Piotrek ,jestem z Warszawy. Dołączyłem do gry 3 dni temu .Grałem kiedyś w ogame 2,5 roku nawet z pewnymi sukcesami ale w końcu mnie znudził za wolno tam wszystko szło.Ci co tam grali to na pewno pamiętaja nieprzespane noce zanim gdzieś się doleciało.Po za tym interesują mnie gry strategiczne seria Total War , Heroes , HoI .Czasem pogram w NFS MW lub w jakąś dobrą strzelankę.Lubię poczytać dobry horror Stephena Kinga lub Grahama Mastertona ,dobre kino.W grze mam nick Belial i gram na Uni 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nyczu99 Napisano 11 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Witamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 11 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Witamy ! Skąd się o nas dowiedziałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belial Napisano 11 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Przeglądałem spisy gie przez przeglądarke i w którymś spisie trafiłem na Wasz adres spojrzałem tu i już zostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxi Napisano 12 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 przyszedłem na chwilę , zostałem a teraz mówią do mnie gracz witamy które uni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belial Napisano 12 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Uni4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3stman Napisano 13 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Bellal Witamy nie chcę cie urazić lecz jesteś bezczelny , w taki sposób jaki się zachowałeś . w3stman dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi