IKON Napisano 11 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Siema zarejestrowałem się na UN2 i widzę ze jest tu stary interface ogame czy jest dopuszczalne używanie dodatku Foxgame na tym uni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 11 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Chyba nawet działać nie będzie i przede wszystkim jest on niepotrzebny, bo ogólnie to jest tu np. wyświetlanie o której godzinie przyleci flota oraz ilość wydobywanych surowców na dobę i miesiąc.. już nie pamiętam co tam było ale myślę, że nie będzie tu działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IKON Napisano 11 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 tak to zauważyłem ale podgląd Gali jest inny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 11 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 To zmien skina, trocje sie wyglad zmieni. A tak wgl co za roznica jaki wyglad gali, liczy sie funkcjonalnosc matik3652 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 11 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Nie będzie działać, wszystkie nazwy tabel, divów są inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi