w3stman Napisano 10 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Witam. Mam takie pytanie , jakimi najlepiej statki zrobić komuś moona ? i ile serii wysyłać ? żeby był taki spory Proszę o Szybką odp Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 10 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Obecnie wielkość księżyca jest losowa, najlepiej po prostu wysłać tyle statków, aby szansa była 20%, mniej prób się robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 10 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Konkretnie ok. 10.000 LM lub jeśli mają szybciej statki dolecieć to z 2.500 Krążków i tak co najmniej 5 fal, a najlepiej 10 - w 99% przypadków wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malt Napisano 7 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 neriel to jest 20 % czy marudzisz o swoim sposobie:Pjezeli juz to niecale 1k lm to 20% i nigdy nie ma pewnosci ze wyjdzie -> prawdopodobienstwopopraw mnie jezeli sie myle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 7 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Nie bardzo rozumiem co tam foszysz ale przecież nie pisałem, że: i nigdy nie ma pewnosci ze wyjdzie -> prawdopodobienstwo Przecież wyraźnie jest w poście wyżej: w 99% przypadków wychodzi Jasne,że tego nie liczyłem - to przenośnia mówiąca, że bardzo rzadko nie udaje się po 10 próbach. Co do % to jak chcesz dokładnie to 834 LMy, jednak ja napisałem 10.000 pewnie dlatego, że takie liczby są zbyt małe by je poróżniać - 1000 czy 1000000 LM to dla mnie kilka sekund wydobycia Tylko po co odkopywać takie tematy po 5 miesiącach Odp już dawno udzielona, a nawet jeśli błędna to w pół roku gracz sam się zorientuje dokładniej co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi