Kicha Napisano 7 Stycznia 2011 Zgłoszenie Napisano 7 Stycznia 2011 http://i.neoseeker.com/boxshots/R2FtZXMvUGxheXN0YXRpb25fMi9BY3Rpb24vQWR2ZW50dXJl/spiderman_web_of_shadows_frontcover_large_kROiVej7TflMqAx.jpg Zawsze lubiłem Spider-Man`a. Dlatego właśnie sięgnąłem po tą grę. Z początku była fajna. Przypominała swoje poprzednie wersje na PC`ta. Grafika przystępna, sterowanie proste.Ilość ciosów podstawowych jak zawsze skąpa, ale te specjalne już zapewniały możliwość stworzenia jakiejś taktyki.Grało się fajnie do czasu, aż plansze zaczęły robić się coraz dłuższe.Grając miałem wrażenie, że wszystko przechodzę po omacku, jedynie przez fart.Łaziłem gdzie popadło, robiłem co się dało, byle tylko dojść do końca misji. Chyba nie tak to powinno wyglądać. W moim odczuciu 4/10 Cytuj
matik3652 Napisano 11 Stycznia 2011 Zgłoszenie Napisano 11 Stycznia 2011 Hmm... Z tego co mi tu piszesz o "szukaniu" to raczej przypomina mi Gothica bo tam się na początku "farci" Cytuj
Plus&Minus Napisano 11 Stycznia 2011 Zgłoszenie Napisano 11 Stycznia 2011 ale to nie jest gra typu Gothic Cytuj
matik3652 Napisano 12 Stycznia 2011 Zgłoszenie Napisano 12 Stycznia 2011 Wiem xD. Wczoraj miałem okazje zagrać relaksuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi