Artixo Napisano 7 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Jestem Artur, mam 13 lat, i też lubię komputer. O OGam dowiedziałem się na początku gdzieś na OGame.pl, lecz nie interesowało mnie to. Ale na pewnym hostingu stron aaf.pl zauważyłem waszą reklamę. Kliknąłem, i zacząłem grać. Ale coś o sobie:Interesuję się grami strategicznymi, FPS'ami, oraz grami Play By Forum i językami komputerowymi. Dobrze obeznany jestem w PHP, PHPBB i HTML, teraz wkuwam C++. Nauka szkolna mnie odpycha , tak samo jak "Artur, idź wywal śmieci!" albo "Artur, wyłącz ten komputer! Jest 22!!". Co jeszcze... Aha. Moje ulubione teksty by kogoś uciszyć to "Bo śnieg" i "Idź waćpanna w krzaki się chędożyć". Lubię też komixxy, demoty i KotBurgera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxi Napisano 7 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Witamy w grze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nyczu99 Napisano 7 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Witamy i życzę udanej gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 8 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Welcome and dont die soon .Na polski siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi