sajmon Napisano 31 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Mam mały probem załozylem sojusz ale nie wiem jak zrobic zeby ludzie mogli składac podania czy jest to automatyczne czy trzeba wpisac jakiews komendy zeby kierowalo ze strony głunej na strone podania prosze o pomoc Edit: ale w co wiara klika bo na innych sojuszach jest dołącz do sojuszu i czy ja musze to zrobic czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxi Napisano 31 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 sami ludzie piszą i sie na stronie głównej sojuszu wyswietlają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sajmon Napisano 31 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 sami ludzie piszą i sie na stronie głównej sojuszu wyswietlaj No ale czy ja cos musze ustawic zeby mogli pisacy czy nic nie musze ustawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 31 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Jaja robisz...?Chyba nawet nie spróbowałeś poszukać. Administracja sojuszem --> Ustaw rekrutację.... i wszystko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sajmon Napisano 31 Grudnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 aha jak włacze rekrutacje to bendzie tak dzieki temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi