Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam .

Czy atakowanie graczy ktorzy dostali bana za "3pkt. regulaminu sklepu albo za reklame albo multi-konto" jest traktowane jako bugusing i grozi banem ... ?

Z gory dziekuje za odp. ;)

Pzdr. :)

Napisano

Mam pytanie bo jest niejasność. Pisaliście że dziś zmieniono regulamin. Sprawdzałem na stronie głównej i wysłałem nowemu koledze 3 KKKK deuteru na uni 2. Następnie wszedłem na forum poszukałem regulaminu i nie wiem czy już został zmieniony? Ponieważ na forum jest napisane 1KKKK deuteru. Teraz boję się by nie dostać bana. Ale nie jest to nieznajomość regulaminu tylko rozbieżności w nim samym. Wczoraj Deusx udostępnił treść nowego regulaminu i tam było że 3 KKKK deu można przesłać jednorazowo. Dlatego tyle wysłałem. Zróbcie coś z tą rozbieżnością i dajcie jasną odpowiedź jak jest ustalone.

Napisano

Kanaszku, na razie obowiązuje Stary Regulamin (dlatego jeszcze nie ma zmiany na Forum), Nowy pojawił się na Stronie Logowania ''niejako do wglądu'' i wchodzi w zycie z dniem 01.01.2011

ciężko by było dziś wprowadzić Nowy a respektować go dopiero za dwa dni bo przez te dwa dni Gracze szaleliby bez końca wiedząc, że są bezkarni smile.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.