Kudryt7Dut Napisano 25 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Mam taka sugestie żeby wprowadzić ograniczenie atakowania ludzi o wyższej i niższej pozycji w rankingu o 100-200 (albo więcej ale bez przesady) miejsc ponieważ gdy uda mi się już uzbierać jakąś fajna flotę to zaraz potem mi jakiś gościu z top 10 mi ja złomuje... Wiem że jest coś takiego jak FS ale fajnie by było mieć flotę do dyspozycji w każdej chwili a nie tylko wtedy kiedy wróci z FS albo jak jej mam pilnować 24/7... Co myślicie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 25 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 jest już taki temat o przedziale punktowym lub topowym....wystarczy poszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 25 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Oczywiście, że trzeba jej pilnować.. choćbyś miał do czynienia z 5 miejsc wyższym graczem to i on może cię dopaść jak nie upilnujesz. Zawsze możesz trzymać jakiś zapas surki w banku i w razie potrzeby zrobić flotkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi