Kicha Napisano 22 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 http://proteologia.files.wordpress.com/2009/12/choinka.jpg Zdrowych, pogodnych oraz rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia.Wiele prezentów pod choinką, szóstki w Lotku oraz wiecznie zimnego piwa.Wysokiego wydobycia, niewykrywalnych FS`ów oraz mnóstwa %.Hucznego Sylwestra i do siego roku.A zarówno Wam, jak i sobie życzę żeby rok 2011 okazał się lepszy i przyniósł dla OGam jeszcze więcej od obecnego. Administracja ogam.online PS: W Wasze władanie oddaliśmy parę zmian na forum, które mamy nadzieję, umilą Wam pobyt tutaj w tym szczególnym okresie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 22 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Kochani,ja również życzę Wszystkim zdrowych, radosnych i pogodnych Świątudanego Sylwestra i mokrego Dyngusa ....ups to nie te Święta Życzę Wam aby nadchodzący Nowy Rok był lepszy aniżeli ten, który odchodziniechaj stawia na Waszej drodze ludzi bezinteresownych o szczerym sercu http://www.ekartki.pl/cards_files/9/9667_pu.i.wp.pl.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 22 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Również życzę wszystkim zdrowych, pogodnych Świąt Bożego Narodzenia by tylko uśmiech gościł na twarzach waszych oraz waszej rodziny oraz szczęśliwego Nowego Roku 2011. KANAH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 22 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 To i ja sie przylacze Wesolych Swiat Wszystkim ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 23 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Ja także chciałbym życzyć wszystkim wesołych i pogodnych świąt no i oczywiście szczęśliwego nowego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackDaniels Napisano 23 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Życzę wam wszystkim zdrowych pogodnych świat,wymarzonych prezentów pod choinką, dużych % ze złomowania i żeby przyszły rok był lepszy od tego starego. Mam tez nadzieje ze będziemy grac nadal razem . Tego wszystkiego wam życzę z najgorętszego serca. Wesołych Światpozdrawiam JackDaniels Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 25 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Ja troszkę spóźniony, ale tak : Wszystkiego naj naj naj... i bogatego mikołaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruby Napisano 25 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Wesołych świąt spędzonych z tymi których kochacie I oczywiście Do Siego Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi