Arsey Napisano 20 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Witam ,chciałbym podziękowac deux'owi za dodatki i za konkurs który zorganizował. Ci którzy tez chca niech podziękują w tym temacie deux napewno się ucieszy ze jego praca nie idzie na marne.Życzę wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego RokuPozdrawiam EDIT Przepraszam tobie kicha za wymyslenie konkursu matik3652 i Galaxi dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 20 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Faktycznie konkurs był dobrym rozwiązaniem na ruszenie forum i gry Podziękowania za nagrody należą się Deusx'owi lecz konkurs został wymyślony z tego co wiem przez osobę która ten konkurs prowadziła. Więc większość podziękowań z mojej strony idzie dla KICHY. Naprawdę się postarałeś matik3652 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 20 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Ta.. "upominki" ładne, ale jak się nie mylę cały ten konkurs organizował chyba Kicha Podziękowania obydwóm się należą @EditNie tylko ja zauważyłem matik3652 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 20 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 http://www.wall4you.info/%5Bv%5Dbook2/emoty/wstydnis.gif Dział średnio pasuje, ale niech już zostanie.Dziękuję w imieniu całego zespołu. Trzeba przyznać, że mimo nieścisłości osiągnęliśmy zamierzany cel. Była zabawa i emocje, zwiększył się ruch na forum. Mam nadzieję, że kolejne odsłony turnieju będą cieszyć się jeszcze większą popularnością . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi